BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Kungsholmen

Sankt Eriksgatan 55, 3tr ö.g.

  • 1 rum och kök
  • 34 kvm
  • 3.860.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkommen till ett förträffligt fint och ljust drömboende i välskött sekelskiftesfastighet anno 1903 med optimal planlösning, generös takhöjd och magisk balkong! Här bor du på bästa adress i mysigt gårdshus intill Fridhemsplan och Kungsholms strand med Birkastan tvärs över bron.

Väl inne i lägenheten möts du av en underbart luftig och inbjudande känsla där tidstypisk charm samspelar med moderna materialval i harmonisk balans. Här finner du vackra ytskikt, snickerier och ursprungsdetaljer samt flera stora fönsterpartier som ger härligt ljusinsläpp.

Luftigt vardagsrum med goda sällskapsytor och i direkt anslutning till den stora balkongen med grönskande utsikt mot lummig innergård. Matplats intill modernt Kvik-kök som är i absoluta toppskick med komplett utrustning inkl. diskmaskin samt kombinerad tork-/tvättmaskin. Badrummet är helkaklat och fräscht med dusch. Smart platsbyggt sängskåp med spegelfront som inrymmer dubbelsäng och goda förvaringsmöjligheter. Värmegolv finns i hallen.

Stabil och välskött förening med god ekonomi och de stora renoveringarna genomförda. Den här lägenheten måste upplevas på plats, välkommen!

- Drömboende
- Magisk balkong
- Välskött sekelskiftesfastighet anno 1903
- Toppfin och ljus
- Tilltagen takhöjd
- Optimal planlösning
- Bra förvaringsmöjligheter
- Vackra renoverade ytskikt
- Stora fönsterpartier
- Kombinerad tvätt / torkmaskin
- Inbyggd vinkyl
- Välskött fastighet
- Stabil Brf