BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Högdalen

Harpsundsvägen 119, 1tr

  • 4 rum och kök
  • 80 kvm
  • 3.300.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Underbar lägenhet och med en balkong som tar för sig överlägset! Dessutom ett fantastiskt ljus som får fritt spel rätt igenom lägenheten. Vad mer kan man önska? Det är en gammal lägenhet som har uppdaterats på ett väldigt ömsint och fint sätt för att passa en familj. Det nya är valt med omsorg för att både titta framåt i många år och lira med det gamla. En perfekt balans, får vi lov att säga. Lägg till det fria läget, rymlig balkong, den fina lekparken intill och såklart den fräscha insidan. Ja, då har du en riktig tiopoängare!

När vi gått några steg in i lägenheten skiner solen in. En luftig upplevelse i alla avseenden. Ljust snyggt kök i öppen social planlösning mot matplatsen där hela familjen kan mötas, stötas och blötas, och prata om allt som hänt stora och små under dagen. Ett vardagsrum som gjort för att beta av Netflix-säsonger på löpande band. Och Idol-feber på fredagar, så klart. Vill du riva av ett lågstadiedisko för barnens klasskompisar, eller en vuxen-vild 40-årsfest funkar det lika bra! Här finns också utgång till en stor härlig balkong med chans till många soltimmar. En balkong behöver inte vara stor för att kännas som en hel veranda. Det handlar mer om utformningen, känslan och ljuset. Eftersom det finns 3 bra sovrum i lägenheten är det ju skönt att det finns både ett badrum samt en gästtoalett.

Lägenheten är belägen i en stor i stabil HSB-förening med en låg belåningsgrad samt alla stora renoveringar gjorda!
Högdalen är ett utav de snabbast växande områdena i Stockholm, nya bostäder byggs upp och en av Europas största skateparker finns i området. Därtill finns den stora parkleken Bandängen en kort promenad bort som är en mötesplats för människor i alla åldrar. Under sommaren kan du grilla där med goda vänner på gräsmattan eller bada med barnen i den fina plaskdammen med renat och klorerat vatten. Vintertid kan du roa dig med både skridsko- och pulkaåkning samt svänga runt på slängkälken och under våren är det stora samtalsämnet om djuren i parken ska få ungar eller inte. Djurhållningen i parken består av getter, får, grisar, kaniner och höns. Det finns också flera bra både förskolor och skolor i närområdet. Närmast hittar ni Bandhagens skola (åk 0-6), men även Bäckahagens skola (åk 0-9) och Gullvivaskolan (åk 0-6) ligger nära. Kommunikationerna är mycket goda i form av både buss och tunnelbana, till T-Centralen tar det cirka 19 minuter med tunnelbana. Inte långt borta finns sjön Magelungen som inbjuder till härliga bad på sommaren.

Varmt välkommen på visning!