BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Vasastan

Teknologgatan 7 A

  • 2 rum och kök
  • 48 kvm
  • Såld
  • 6267
  • 2376
  • 5385
Värdera din bostad

Beskrivning

I vacker fastighet anno 1882 återfinns denna drömlägenhet med mängder av fina sekelskiftesdetaljer såsom generös takhöjd om ca 3 m, vitpigmenterade furugolv och höga fönster med speglade nischer. Lägenheten har en genomgående planlösning och generöst ljusinsläpp från fönster i två väderstreck samt en mysig balkong i sydvästläge mot föreningens trevliga innergård. Bostaden är mycket väldisponerad med stora sällskapsytor, vardagsrum och sovrum i fil samt bra förvaringsmöjligheter. Lägenheten bjuder även på ytterligare fina detaljer som profilerade taklister, speglade dörrar och höga golvsocklar.

I lägenheten finns ett väl tilltaget vardagsrum med två stora fönsterpartier och plats för soffa, tv-möbel, matsalsbord och övrig möblering. Vidare finns ett stilrent och rymligt kök med matplats samt helglasade dubbeldörrar som leder ut till balkongen. I lägenheten finns även ett lagom stort sovrum med plats för dubbelsäng och förvaringsmöbler samt ingång till en rymlig klädkammare.

Stabil förening som har en låg belåningsgrad och äger marken. Mycket attraktivt belägen på lugn, enkelriktad gata mitt emellan vackra Tegnérlunden och Observatorielunden med Odenplan och city inom kort promenadavstånd. Runt hörnet finns mataffär samt ett brett utbud av trevliga caféer, restauranger och butiker. Utmärkta kommunikationer med nära till T-bana vid Rådmansgatan och Odenplan samt flertalet busslinjer och pendeltåg. Promenadavstånd till centralen och Arlanda Express.

- Sekelskiftesdröm med fina detaljer bevarade
- Takhöjd och ca 3 m samt vitpigmenterade furugolv
- Generöst ljusinsläpp från höga fönster med speglade nischer
- Mysig balkong i sydvästläge mot trevlig innergård
- Genomgående planlösning med fönster i två väderstreck
- Mycket väldisponerad med stora sällskapsytor
- Väl tilltaget vardagsrum med plats för soffgrupp och matsalsbord
- Stilrent och rymligt kök med matplats
- Sovrum med generös klädkammare samt plats för dubbelsäng
- Stabil förening som har en låg belåningsgrad och äger marken
- Vacker fastighet anno 1882
- Trivsamt belägen på lugn, enkelriktad gata
- Attraktivt läge med nära till Odenplan och city
- Nära mysiga Tegnérlunden, Observatorielunden och Vasaparken

Hall
Trevlig hall med plats för avhängning samt bra förvaringsmöjligheter i stort överskåp. Hallen har vitmålade väggar samt praktiskt klinkergolv.

Kök
Mycket stilrent och rymligt kök med matplats för ca 4-6 personer samt helglasade dubbeldörrar som öppnar upp mot lägenhetens mysiga balkong. Fina detaljer med välvd vägg vid matplats samt vackert fönster mot gård. I köket finns mycket bra förvaringsmöjligheter tack vare flera stora överskåp, rymligt städskåp samt köksskåp ända upp till tak. Köket är smakfullt inrett med svart bänkskiva i granit, stänkskydd i vacker granitkeramik från Bricmate (-19), rostfria vitvaror samt vit skåpsinredning. Den maskinella utrustningen består av diskmaskin (-19), kombinerad kyl/frys (-19), gasspis/ugn samt fläkt med kåpa. Köket har vitmålade väggar och vitpigmenterat furugolv.

Balkong
Mysig balkong mot föreningens trevliga innergård. Balkongen är belägen i sydvästläge och bjuder på sol omkring lunchtid och under eftermiddagen om sommaren. Balkongen är utrustad med svart smidesräcke och trätrall.

Vardagsrum
Underbart och mycket väl tilltaget vardagsrum med generöst ljusinsläpp från två stora fönsterpartier med vackra speglade nischer. Vardagsrummet är mycket luftigt och rymligt och har plats för stora sällskap. Här ryms både soffgrupp, tv-möbel, matsalsbord och övrig möblering. Vardagsrummet har fina profilerade lister i taket, höga golvsocklar, vitpigmenterade furugolv och vitmålade väggar. Vacker träfärgad dörr mot sovrum utgör en fin detalj.

Sovrum
Lagom stort sovrum som är beläget i fil mot vardagsrum. I sovrummet finns plats för dubbelsäng och byrå/garderob samt ingång till en rymlig klädkammare med mycket bra förvaringsmöjligheter. Sovrummet har ett vackert fönsterparti med speglade nischer, profilerade lister i taket, höga golvsocklar, vitpigmenterade furugolv och vita väggar.

Badrum
Badrummet har helkaklade väggar i vitt samt klinkergolv med golvvärme. Utrustat med dusch, handdukstork, toalett, handfat, förvaringsskåp, stor infälld spegel samt hyllor i glas.