BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Kungsholmen

Industrigatan 10, vån 5

  • 3.5 rum och kök
  • 70 kvm
  • Såld
  • 8735
  • 1165
  • 3274
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna charmiga och välplanerade hörnlägenhet belägen högt upp i huset med tjusig utsikt. Bostaden har bevarad 30-talskaraktär med tidstypiska detaljer som fiskbensmönstrade parkettgolv i ek, fönsterbänkar i natursten, spanjoletter och spegeldörrar. Generösa fönsterytor och lättillgängliga rum skapar en ljus och luftig atmosfär. Här bor man med ett attraktivt läge invid Karlbergssjön i ett centralt och lugnt läge 

Föreningens takterrass – En oas
Föreningen har en helt underbar takterrass om hela 400 kvm vilket ger ett mervärde utöver det vanliga! Takterrassen är belagd med trätrall av lättskött lärkträ. På terrassen finns duschhörn, solvagnar utplacerade samt grillhörna med Webergrillar. Fyra sittgrupper är placerade strategiskt i de fyra hörnen så att många sällskap kan utnyttja terrassen samtidigt men ändå får det privat.

Generellt om lägenheten

Vardagsrum
Trevligt vardagsrum som karaktäriseras av de stora fönsterpartierna och kontakten med köket. Ett rum gjort för umgänge med familj och vänner. I rummet finns gott om plats för en soffgrupp och övrigt passande möblemang. 

Kök – Fokus på umgänge
Hemtrevligt kök med fokus på matlagning och umgänge, där det finns plats för många sittande gäster. Köket har en delvis öppen planlösning mot vardagsrummet vilket skapar stora sociala ytor och låter funktionaliteten stå i centrum. Köksutrustningen består av kyl/frys, integrerad diskmaskin, gashäll (går att byta till elspis och 3-fas finns i huset) samt en spisfläkt. Vitt kakel ovan bänkytor.

Sovrum 1
Fint sovrum med gott om plats för både dubbelsäng och övrigt passande möblemang. För förvaring finns en garderobsvägg med skjutdörrar.

Sovrum 2
Trevligt sovrum med bra möblerbarhet och gott om plats för en rejäl säng, skrivbord och övrigt passande möblemang. 

Arbetsrum
Perfekt rum för hemmakontoret och här kan man inreda med både skrivbord och läshörna. För förvaring finns två inbyggda garderober i passagen mot vardagsrummet.

Välkomnande hall
Välkomnande hall där man direkt möts av lägenhetens charm och vackra parkettgolv. Hatthyllan från byggåret ger bra plats för avhängning av ytterkläder. Lägenheten är utrustad med säkerhetsdörr.

Badrum – Stilrent
Stilrent badrum med helkaklade väggar i vitt och golvet belagt med grafitgrått klinkers. Badrumsutrustningen består av dusch. Duschväggar i glas, tvättställ med kommod, toalett, badrumsskåp samt handdukstork. Det är förberett för tvättmaskin med vatten, avlopp och el.

Förråd
Till lägenhet tillhör ett förråd som är beläget på nedre botten.