BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Kummelnäs - Vikingshill

Vikingshillsvägen 44F

  • 3 rum och kök
  • 66 kvm
  • Såld
  • 4455
  • 445
  • 3843
Värdera din bostad

Beskrivning

Modernt boende i arkitektritat hus i Vikingshill, mellan stad och skärgård där denna gavelbostad är i direktanslutning till Velamsunds naturreservat. Här bor ni intill gröna skogar och fina havsvikar med närhet till Stockholms innerstad. 

- 3 rok med stora sällskapsytor i öppen planlösning
- Dubbla altandörrar längs hela fasaden ger panorama vy över trädgården
- Generös altan och stor gräsmatta
- Eget spabad på tomten som ingår i köpet
- Parkering ingår i avgiften, laddmöjlighet för elbil

Huset är snyggt designat för att smälta in i miljön med de höga tallarna och lummiga bergsknallarna. Bostaden kännetecknas av öppna moderna ytor, påkostade tillval som gör skillnad, stora fönsterpartier och generös altan och gräsmatta som nås genom dubbelöppnande balkongdörrar längs hela fasaden. På tomten framför har bostaden även ett förråd och ett alldeles eget spabad som ingår i köpet.

Boendet är för dig som ställer krav på läget, ljuset och materialvalen och gillar snygg design. I eftertraktade Vikingshill har du nära till havet på samma gång som det är gångavstånd till förskolor, skolor, bussar och badsjöar. Risets ångbåtsbrygga trafikeras av Waxholmsbolaget och många boende i området båtpendlar till jobbet i stan. En populär utflykt under sommarhalvåret är att ta färjan från risets brygga till Waxholm för att äta lunch och glass.