BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Älvsjö/Örby - Stockholm

Gamla Huddingevägen 424A

  • 3 rum och kök
  • 81.5 kvm
  • Såld
  • 12295
  • 934
  • 1831
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkommen till denna fantastiskt fina och välplanerade 3a som är optimalt planerad med privata sovrum som går i god balans till de sociala ytorna. Nu har du chansen att förvärva denna drömlägenhet som är totalrenoverad med exklusiva materialval, öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, härlig köksö samt gott om förvaring. Detta är en bostad som ni inte får missa!

När man kommer in i bostaden välkomnas man av den stora hallen som erbjuder goda avhängningsytor i form av inbyggda garderober och en generös tilltagen klädkammare. Vidare in i bostaden når man vardagsrummet som ligger i öppen planlösning mot köket, som är stort och öppet och är den perfekta samlingsplatsen för vänner och familj. Köket är nyrenoverat med en fantastisk köksö som är hjärtat i hela bostaden. Köket har snygga köksluckor i ljusgrå kulör och bänkskiva i granit. Köket är fullt maskinellt utrustat med spishäll/ugn, kyl och frys samt diskmaskin.

Avskilt från de sociala ytorna når man bostadens två mycket rymliga sovrum. Här får man enkelt plats med större dubbelsängar och garderobsförvaring.

Fräscht badrum med wc, badkar, handfat med förvaring, samt spegelskåp med förvaring.

Detta är en bostad som måste ses på plats! Välkommen på visning.

 

- Exklusivt renoverad bostad med öppna och ljusa rum

- Fantastiskt kök med öppen planlösning och stor köksö

- Rikligt med förvaring i form av garderober samt stor klädkammare

- Här bor man i en välskött förening med centralt läge i Örby. I direkt närhet till flertalet förskolor, populära Örbyskolan och Örby centrum.

- Ett riktigt drömboende