BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Gärdet - Östermalm

Kampementsgatan 20

  • 3 rum och kök
  • 84 kvm
  • Såld
  • 6533
  • 1068
  • 5121
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkommen till en lägenhet utöver det vanliga. En toppfin och smakfullt renoverad 3:a på bästa adress i lugna och populära Gärdet-området. Ett drömboende med modernt badrum och kök, härlig inglasad balkong i eftertraktat västerläge, optimalt planerad med smarta förvaringslösningar.

Väl inne i lägenheten möts du av en underbart luftig och inbjudande känsla där tidstypisk charm samspelar med moderna materialval i harmonisk balans. Här finner du vackra ytskikt, snickerier samt flera stora fönsterpartier som ger härligt ljusinsläpp.

Luftigt vardagsrum med goda sällskapsytor med öppning mot matplats och ett exklusivt kök med integrerade kyl/frys och diskmaskin, varmluftsugn och micro i högskåp, vinkyl samt infälld diskho och induktionshäll. Helkaklat badrum med nedfällt tak, dubbla takduschar, badkar, vägghängd kommod och komfortvärme. Rogivande sovrum med bra förvaring, rymlig hall med flertalet garderober. Praktiskt gäst wc i anslutning till hallen.

Här bor du precis intill gröna och sköna Gärdesfälten och vackra Djurgården med ett bekvämt promenadavstånd till Karlaplan och Fältöversten. I närområdet finner du lekplatser, Kampementsbadet, Tessinparken, utmärkta kommunikationer och flera förskolor samt Gärdesskolan 1-9. Närmaste livsmedelsbutik ligger i huset bredvid.

Stabil och välskött förening med mycket god ekonomi.

Den här lägenheten måste upplevas på plats, välkommen!

- Bästa adress på Gärdet

- Smakfullt renoverad 2020

- Härlig inglasad balkong i västerläge

- Toppfin med stora fönsterpartier

- Huset är ritat

- Optimal planlösning

- Bra förvaringsmöjligheter

- Modernt kök och badrum

- Välskött föreningen med mycket god ekonomi

- Utmärkta kommunikationer runt hörnet