BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Solna Centrum

Bangatan 5A

  • 3
  • 66 kvm
  • Såld
  • 146
  • 11121
Värdera din bostad

Beskrivning

*NÄRA SOLNA CENTRUM
*BALKONG MOT INNERGÅRD I SÖDERLÄGE
*RENOVERAT KÖK
*STAMBYTT BADRUM
*LÅG AVGIFT
*BRA FÖRENING MED GOD EKONOMI


Tillfälle att förvärva denna fina trerumslägenhet centralt belägen på andra våningen i närheten av Solna centrum. Stort vardagsrum med vacker fiskbens parkett, stora fönster med utsikt över föreningens lugna innergård. Bostaden har en stor balkong belägen i bästa söderläge. Renoverat och stilfullt kök med nya vitvaror av bra kvalitet samt plats för en generös matplats invid stora fönsterpartiet. Helkaklat och stambytt badrum. Två bra sovrum och en klädkammare. Här bor ni nära kommunikationer och shopping men samtidig nära till naturen. I direkt anslutning till Solna Centrum eller vid Västra skogen ligger T-banan med restid in till city på mindre än 10 min. På gångavstånd har ni Skytteholmsparken, Hagaparken, Huvudsta strandpromenad med bl.a. Pampas Marina.

Förråd
Till bostaden hör en nyttjanderätt om ett förråd som ingår i månadsavgiften.

Kommunikation
Kommunikationerna är optimala och det är svårslaget att ha direkt närhet till både ett busstorg med flera linjer, T-bana runt knuten med endast ca 10 minuter till T-centralen. Utöver detta finner du även pendeltåg och tvärbana en kort promenad bort. För dig som reser mycket finns ypperliga möjligheter då Arlanda flygplats ligger ca 30 min och Bromma flygplats endast ca 10 minuter från hemmet med bil.

Närservice
Belägen intill Solna Centrum har du närhet till kommunikationer, shopping, livsmedelsbutiker och natur. Området passar både er med barn då det finns flertalet lekplatser och förskolor i närområdet samt er som vill ha lätt att ta er in mot stan. Närområdet erbjuder många trivsamma restauranger och butiker. På kort avstånd når du populära Pampas Marina och 4H gården som erbjuder bad och djur. Hagaparken ligger också inom smidigt avstånd för att njuta av grönska och natur. Likväl som du når Vasastan och Kungsholmen med en kort promenad.