BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm

Blekingegatan 4, 4 tr

  • 1.5 rum och kök
  • 41 kvm
  • Såld
  • 6198
  • 669
  • 5925
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till en mycket fin och väldisponerad bostad med balkong i västerläge! Nu saluförs denna fina 1,5:a som tack vare de stora fönsterpartierna, den generösa takhöjden och att bostaden ligger med ett högt och fritt läge i huset, är mycket ljus. Här finner ni vackra bevarade detaljer såsom slipade trägolv, serveringsskåp och generös takhöjd.

När du stiger in i bostaden möts du av en mycket rymlig hall som idag disponeras som en kombinerad hall med separat sovalkov. Hallen erbjuder även gott om plats för avhängning med hatthylla i original samt plats för skoförvaring undertill.

Köket är genomtänkt med gott om yta för dig som gillar matlagning. Här finner ni ett charmigt bevarat serveringsskåp som på ett fint sätt möter det moderna köket i rostfritt stål. Köket är fullt utrustat med kombinerad kyl/frys, integrerad diskmaskin, diskho, gasspis, elugn samt fläkt. Den stora öppningen mellan kök och vardagsrum gör att lägenheten känns väldigt luftig och social. gottom utrymme finns för matbord med plats för 2-4 personer. Den alternativa planlösningen visar hur du enkelt kan seprarera köket och göra ett sovrum och utnyttja hallen för garderober eller skrivbordhörna.

I anslutning till köket finns det rymliga vardagsrummet med balkong i västerläge där såväl frukost och middag kan avnjutas. Här ryms såväl soffgrupp med tillhörande möblemang samt större matplats för den som önskar. På golvet ligger fint slipat plankgolv och väggarna är målade med en stilren grå färg. Tack vare det stora fönstren i fil, samt dubbeldörrar i glas mot balkongen ges det gott om ljus. Rummets vinklar i kombination med takhöjden gör bosatden unik i sitt slag. Här ges utrymme för större matgrupp. En klädkammare nås från vardagsrummet.

Badrummet nås med ingång från hallen och är renoverat 2017. Helkaklat och utrustat med dusch, handfat med spegelskåp, wc och golvvärme.

Föreningen är mycket bra och har många renoveringar bakom sig så som stambyte 2003. Belåningen i föreningen är väldigt låg och ligger på 1190 kr/kvm.

Med gångavstånd till såväl Skanstull och Medborgarplatsen med ypperliga kommunikationer så som tunnelbana, linjebuss och pendeltåg bara minuter från huset är detta en lugn oas precis runt hörnet från Söders pulserande hjärta. Här bor du även med närhet till ett stort utbud av restauranger och uteserveringar som erbjuder mat för alla från världens alla hörn. En kort promenad bort finns Ringens centrum med ett brett utbud av butiker och en egen foodcourt. Här bor du i ett lugnt med ändå centralt läge med stenkast till grönska och Årstavikens trevliga promenadstråk och badliv. I närheten finns även Eriksdalsbadet som har inomhus- och utomhusbad.

Välkommen!