BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Järla Sjö

Turbinvägen 12

  • 3 rum och kök
  • 85 kvm
  • Såld
  • 6261
  • 563
  • 2195
Värdera din bostad

Beskrivning

Äntligen en renoverad 3a i Järla Sjö!

Välkommen till denna fina lägenhet i populära Järla Sjö. Här bor du trivsamt och lummigt mellan träden utan insyn. Här njuter du av sjöglimt, modernt kök, öppen planlösning och fransk balkong.

Lägenheten har ett ljust och stort vardagsrum med plats för soffgrupp och tv-möbel. I vardagsrummet finns den trevliga franska balkongen som ligger med trevligt söderläge och sjöglimt. Öppna upp och njut av solen även inne. Köket ligger med öppen planlösning mot vardagsrummet och rymmer en matplats för 6-8 personer. Köket är modernt med grå luckor, knoppar i mässing, snyggt helkaklad vägg och bänkskiva i vitt. Vitvaror så som integrerad diskmaskin, fläkt, varmluftsugn, inbyggd mikro, induktionshäll och integrerad kyl & frys. Bra arbetsytor och förvaring i skåp. Master bedroom rymmer stor säng och sängbord. Här finns bra förvaring i flera platsbyggda garderober. Detta rum går att dela av för att skapa ett tredje sovrum (se alternativ planlösning). Rummet är målat i vacker blå färg och har en härlig heltäckningsmatta i beige. Intill ligger ytterligare ett sovrum som idag används som barnrum. Här ryms skrivbord, säng och övrig önskad möblering. Även här finns platsbyggd garderob med skjutdörrar i vitt. Rummet är målat i grått med vackert ljust parkettgolv. Badrummet är kaklat i vitt och grått med klinker i grått. Här finns badkar, tvättmaskin och torktumlare, vägghängd toalett, handfat, handdukstork, skåp och spegel. Snygg infälld hylla i vacker natursten. Hallen är rymlig med intilliggande klädkammare för ytterligare förvaring. Lägenheten har även vackra fönsterbrädor i sten och genomgående snyggt ljust parkettgolv. Till lägenheten hör ett förråd. 

Förening med mycket bra ekonomi och ett kvm/lån om 3380 kr. 

Lägenheten ligger i lugna och fina Järla Sjö med badrocksavstånd till badplats och båtklubb. Vackra promenadstråk och joggingspår i omkringliggande natur. Nära Nacka naturreservat, friluftsområdet Hellasgården. Nära till butiker och torg. Bra kommunikationer via buss till slussen på 10-15. Även tunnelbanans blå linje kommer och räknas va klar 2028.