BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Mariaberget

Bastugatan 17, 3 tr

  • 1 rum och kök
  • 31 kvm
  • Såld
  • 4739
  • 505
  • 1219
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna mycket fina lägenhet belägen högt upp i vackert 30-talshus på en av Södermalms mest attraktiva adresser på Mariaberget. Från bostaden har man fin utsikt över vackra fasader och takåsar. Bostaden har flertalet bevarade attribut från byggåret som djupa fönsternischer, fönsterbänkar i natursten, spanjoletter, fiskbensmönstrade parkettgolv i ek, spegeldörrar och en fin hatthylla. Generösa fönsterytor i kombination med högt till tak skapar en ljus och luftig atmosfär. Hemmet har genomgående behagliga färg- och materialval och är snyggt rustad där man bevarat dess ursprungliga karaktär. Ett boende att trivas i året runt!

Generellt om lägenheten

Vardagsrum
Fint vardagsrum med en härlig rymd och god möblerbarhet där man på ett naturligt sätt plats för såväl soffa, säng som övrigt passande möblemang. För förvaring finns en klädkammare.

Kök 
Välplanerat och stilrent kök med en fin matplats för 4 personer trevligt placerad vid kökets fönster. Köksutrustningen består av kyl/frys, diskmaskin, gasspis med tillhörande elugn samt en spisfläkt. Snyggt vitt kakel ovan bänkytor i massiv ek ger köket det lilla extra. 

Hall
Välkomnande hall med en hatthylla i original. Hallen öppnar upp lägenheten på ett trevligt sätt och man möts direkt av dess charm och vackra parkettgolv i ek som löper vidare in i lägenhetens vardagsrum.

Badrum 
Väldisponerat badrum med sänkt tak och spotlightbelysning. Väggarna är helkaklade och golvet belagt med klinkers med golvvärme. Badrumsutrustningen består av badkar, toalett, handfat och ett badrumsskåp. 

Förråd
Till lägenheten hör ett vindsförråd.