BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Boo Gård

Drabantvägen 41A

  • 6 rum och kök
  • 170 kvm
  • Såld
  • 5885
  • 399
  • 9931
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkomna till en stilig villa i Boo Gård. Ett snyggt hem med svängrum för familjen. Här finns fantastiska sociala ytor, möjlighet till fem sovrum, bastuhus och gästhus.

Invändigt präglas villan av ljus och rymd med stora fönsterpartier delvis tak öppet upp till nock. Rummen är så väl tilltagna att man utan problem kan samsas i köket, badrummet eller hallen samtidigt. Till fest rymmer vardagsrummet på över 60 kvm riktigt stora sällskap. Både här och i allrummet en trappa upp finns vackra eldstäder.

Köket är platsbyggt med snickerier från Lidhults och bänkskivor i granit. Vitvarorna kommer från Gaggenau och inkluderar bland annat dubbla ugnar, en stor vinkyl och grillhäll - en dröm för den matlagningsintresserade.

Till Master bedroom ansluter två stora dressingroom och på golvet ligger en tjock heltäckningsmatta. Härifrån når man även två stora balkonger. Villan har vidare två stilrena badrum varav det övre med både badkar, dusch och dubbla handfat.

Den fint inramade trädgården har sol från tidig morgon till kväll. Här finns flera altaner i olika lägen, nedsänkt spa-bad samt en stor och plan gräsmatta. Det lyxiga bastuhuset med dusch och loungedel ligger i anslutning till altanen och är härligt ställe att umgås i. Det separata gästhuset har god plats för dubbelsäng och tvättbänk. Invid uppfarten finns även ett värmeisolerat garage om 30 kvm.

Hemmet har genomgående snygga ytskikt, vattenburen golvvärme i entréplanet och fiber finns anslutet. Sammantaget är detta ett kvalitativt hem att njuta av i många år framöver.