BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Solberga - Älvsjö

Sandalmakarbacken 7

  • 3 rum och kök
  • 88 kvm
  • Såld
  • 4180
  • 1113
  • 1998
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till en fin och riktigt välplanerad trea om 88 kvm, högst upp i huset med ett rofyllt läge utan någon direkt insyn. De två sovrummen är i bra storlek och badrummet är stambytt och utrustat med kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Det ljusa köket har gott om skåpförvaring och intill fönsterpartiet finns plats för ett matbord. Från köket nås balkongen som blir till ett extrarum under sommarhalvåret. Vardagsrummet har gott om möblerbar yta och stora fönster med utsikt över den gröna omgivningen. I anslutning till hallen finns en gästtoalett. 

Föreningen har en omtalad trädgård som är alldeles underbar under sommarhalvåret, här finns också flera grillplatser. 
Föreningens fastigheter är ritade av arkitekten Lars Bryde som uppmärksammats av många för sin skicklighet som bostadsplanlösare.

Ca. 5 min promenadväg från bostaden nås Älvsjö Torg som har ett stort serviceutbud och bra allmänna kommunikationer. Det finns gott om grönområden i närheten, bl.a Solbergaskogen och Älvsjöskogen. Den nya lekparken Apelsinen finns strax utanför porten och är indelad i sektioner anpassade för olika åldrar. Parkleken Kristallen och en nybyggd skateboardpark finns också i närheten. Området har också omtyckta förskolor- och skolor.
Lite längre bort finns vackra Långbro Park samt Långsjön där man gärna badar varma sommardagar.

Området är i ett expansivt skede och flera bostäder planeras att byggas, bland annat längs Folkparksvägen. För mer information om vad som planeras byggas vänligen besök vaxer.stockholm