BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Örby / Älvsjö

Malmköpingsvägen 91

  • 4 rum och kök
  • 102 kvm
  • Såld
  • 7450
  • 455
  • 13514
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till ett välplanerat och modernt brf-parhus, i 2 plan, som stod klart 2017. Perfekt för den som söker ett kvalitativt och härligt boende. Moderna och påkostade material med rätt stil, bara att flytta in! Sociala ytor på entréplanet med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Detta kombinerat med stora fönsterpartier och utgång till stor altan gör detta till den givna platsen för trevlig bjudningar sommartid. Utanför altanen har man perfekt uppsyn över barnen som leker på den tillhörande gräsmattan och de allmänna ytor utanför. På entréplanet inryms även badrum med dusch samt en separat tvättstuga.

Det övre våningsplanet erbjuder 3 riktigt bra sovrum, 2 av dem med inbyggda garderober och i det tredje finns bra utrymme för fristående garderober. Alla rummen ligger i skyddade lägen med minimal insyn. I den lilla hallen utanför sovrummen har man ett stort och snyggt badrum med badkar. Även bra förvaring finns i praktisk klädkammare intill trappan ned. Tillhörande är även 2 p-platser precis utanför på framsidan.

Parhuset är beläget i populär del av fina villaområdet Örby. Endast kort promenad bort till den fina Aspöparken, som är en favorit bland de boende i området. Här finns stor lekplats, fotbollsplan samt stora öppna gräsytor för lek och avkoppling. När det kommer till förskolor och skolor har man det också väl förspänt. Den prisbelönta Sturebyskolan ligger endast en kort promenad bort och förskolor finns flera bra att välja mellan, även de på promenadavstånd.

Kommunikationsmässigt har man nära till T-bana (Bandhagen) och flera busslinjer som ansluter pendeltåg (Älvsjö) och T-bana (Gullmarsplan och Liljeholmen).

Välkommen på visning!