BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm

Fatburstrappan 18, vån 4

  • 3 rum och kök
  • 75.5 kvm
  • Såld
  • 6132
  • 761
  • 7981
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till en unik lägenhet i populära föreningen Söder Torn! Här bor du i en lägenhet med social och öppen planlösning. Kök och vardagsrum har en öppen planlösning som skapar ett socialt samspel. Köket har gott om förvaring bakom samt generöst med arbetsyta. Här finns all maskinell utrustning så som häll, diskmaskin ugn, kyl/frys och diskho. I vardagsrummet finns gott om plats för större soffgrupp samt matplats - perfekt för er som vill bjuda hem vänner och familj på middagar. Via vardagsrummet når ni en fransk balkong. De stora fönsterpartierna släpper in ett fint ljus i lägenheten. Från vardagsrummet når ni master bedroom  med plats för dubbelsäng, förvaring i form av stor walk in closet samt plats för övrigt möblemang. Lägenheten har ytterligare ett sovrum med plats för säng, förvaring samt övrigt möblemang. Badrummet är helkaklat och utrustat med dusch, handfat, tvättmaskin, wc samt förvaring. Välkomnande hall med gott om förvarings möjligheter.

Föreningen har bokningsbar relaxavdelning med pool och bastu. Som medlem i föreningen har man även tillgång till att boka en av Stockholms häftigaste föreningslokal. Topplokalen är fullt utrustad bar med kylskåp och övriga nödvändiga tillhörigheter samt ljudsystem på våning 25 med oslagbar utsikt över hela Södermalm och Stockholm! I föreningen finns även tillgång till övernattningslägenheter och två takterrasser.

Detta är sammantaget en unik möjlighet att förvärva en fantastisk lägenhet med utmärkta faciliteter för medlemmarna i föreningen med ett toppen läge på Söder!

Lägenheten är enligt lägenhetsförteckningen en 2:a men disponeras idag som en 3:a.

Välkommen till ett boende utöver det vanliga!

-Belägen mitt på centrala Södermalm med tillgång till Söderhallarna, tunnelbana, pendeltåg och bussar inom några minuter.
-Öppen och social lägenhet!
-Eftertraktad förening med bl.a. relaxavdelning och topplokal med takterrass med magnifik utsikt över Stockholm.
-Fyra normalstora tvättstugor med 2 maskiner, två torktumlare och ett torkskåp i varje tvättstuga som enkelt nås via hissen ner till entreplan. Dessutom finns en grovstvättstuga med torkskåp.
- Stabil förening med bra ekonomi som sänkte avgifterna 20% 2019.