BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Silverdal

Johannesbergsvägen 62

  • 2 rum och kök
  • 39 kvm
  • Såld
  • 7353
  • 1204
  • 1240
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till en ytterst välplanerad och fin 2:a om 39 kvm. Stor balkong med eftermiddags- och kvällssol. Snyggt kök från Marbodal med estetiskt tilltalande vitvaror från Siemens och stilrena handtag i krom och svart läder. Genomgående vitpigmenterade 3-stavs parkett i ask, förutom i hall och badrum där man har klinker. Komfortvärme i badrummet. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum där man även har utgång till balkongen. Fint sovrum i avskilt läge och bra förvaring i dubbla garderober. Fräscht badrum med dusch och kombimaskin (tvätt och torktumlare i ett). Helt nyproducerad lägenhet som stod klar i september 2020.

Här lever du ett bekvämt liv i ett nybyggt hem med härliga grönområden och Edsvikens stränder nära till hands. Området karaktäriseras av sin breda mix av både barnfamiljer och unga par, som alla gärna vill ha närheten till naturen. Men det är framför allt den charmiga småstadskänslan som lockar hit människor. Invid Silverdals Torg har trevliga småbutiker med ett personligt urval etablerats och här finns ett mysigt café och ett par restauranger.

Kvarteret Tillsammans växer upp på en av de sista tomterna i Silverdal, några hundra meter från torget. På den gröna innergården kan du umgås med vänner på någon av de trevliga gemensamma sittplatserna.

För mer info kring lägenhetens materialval och utrustning, se "Rumsbeskrivning" under dokument.

Välkommen på visning!