BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Liljeholmskajen

Fredsborgsgatan 1, 5tr

  • 2 rum och kök
  • 69 kvm
  • Såld
  • 7712
  • 1875
  • 2987
Värdera din bostad

Beskrivning

Med högt och ostört läge ligger denna smakfulla och verkligen perfekt planerade 2:a. Bostaden har en stor balkong med sol från lunch till solnedgång och erbjuder härlig fri utsikt. Lägenheten är stilren och modern med en mycket välplanerad layout där man har en god balans mellan de sociala ytorna och de mer privata rummen. Här möts man av generösa sällskapsytor i delvis öppen planlösning med generösa fönsterpartier som medför rikligt med ljusinsläpp och skapar luftig atmosfär. Stort sovrum mot lugn innergård med en walk-in-closet som rymmer säsongens alla kläder. Bostaden har genomgående behagliga färgval samt påkostade tillval i både kök och badrum där allt är noggrant utvalt för att tillsammans bilda en genomtänkt helhet. Bostaden disponeras idag som luftig och välplanerad 2:a men kan med enkla medel konverteras om till en perfekt planerad 3:a, se alternativ planskiss. 

Ett boende att trivas i året runt, i ostört läge i en stabil förening med flera avgiftssänkningar senaste åren. Här har man närhet till det mesta. Attraktiva Sjövikstorget ligger precis bakom knuten och tvärbanan finns inom 300 meter. Årstaviken runt hörnet erbjuder möjlighet till vackra promenadstråk, bad, utegym och natursköna platser som gjorda för ett aktivt och socialt liv fyllt med umgänge och gemenskap. En bit bort finns Liljeholmens Galleria med nästan hundra butiker och flera restauranger men också utmärkta förbindelser som tvärbana mot Alvik, Sickla udde och Solna samt flera kompletterande bussar. Det är lätt att glömma hur nära stan du befinner dig. Hoppa upp på cykeln så är du inne vid Hornstulls puls på bara ett par minuter. Det här är hemmet för dig som söker ett lugnt och tryggt boende, men som samtidigt vill ha närhet till innerstadens puls. 

Här trivs man och det är bara att flytta in!

Generellt om lägenheten

Hall – Inbjudande och ljus
Välkomnande hall som öppnar upp lägenheten på ett mycket trevligt sätt. På golvet ligger ett praktiskt klinkergolv som sedan övergår till ett vackert parkettgolv i ek som löper vidare i hela bostaden. Hallen har säkerhetsdörr och erbjuder bra avhängningsmöjligheter och perfekta förvaringsytor via en garderobsvägg med skjutdörrar som rymmer alla ytterkläder.                    

Hemtrevligt kök  – Plats för stora sällskap
Hemtrevligt och stilrent kök med fokus på njutning och umgänge där man genom en delvis öppen planlösning mot vardagsrummet skapat en skön harmoni med stora sociala ytor. Köket är delvis nyrenoverat och har goda arbetsytor via en gedigen granitskiva med grått kakel ovanför. Köksutrustningen består av dubbla kyl/frys, integrerad diskmaskin, induktionshäll, spisfläkt, ugn och inbyggd mikrovågsugn. Allt i rostfritt och påkostat från Siemens. Här finns matplats för 5-7 personer intill härligt burspråk med trevlig utsikt. 

Vardagsrum – Fokus på umgänge
Stort vardagsrum som karaktäriseras av generösa fönster som medför underbart ljusinsläpp. Här finns även utgång till den soliga balkongen.  Rummet har mycket bra möblerbarhet och här finns gott om plats för såväl soffgrupp som övrigt passande möblemang. Ett rum gjort för umgänge med familj och vänner.

Balkong  Sommarens räddning
Från vardagsrummet når man en härliga balkong som har bästa solläge med sol hela eftermiddagen till solnedgång. Här kan man med fördel njuta av utsikten och solen ostört.

Sovrum  – Stort och rogivande 
Ligger med ostört läge mot lugn innergård. Sovrummet har generöst fönsterparti som ger rikligt med ljusinsläpp och trevlig vy över gården. Rummet är stort med plats för dubbelsäng och arbetshörna. Optimala förvaringsytor via en walk-in-closet som rymmer säsongens alla kläder. 

Badrum  Smakfullt påkostat
Intill hallen ligger ett smakfullt badrum med helkaklade väggar i vitt och svart klinkergolv med golvvärme. Badrumsutrustningen består av wc, spegelskåp samt dusch. I badrummet finns även tvättmaskin (2018) och torktumlare med goda avlastnings- och förvaringsytor ovanför. I taket finns infällda spotlights.

Förråd
Till lägenheten hör ett rymligt källarförråd.