BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Tungelsta

Utlidavägen 13

  • 5 rum och kök
  • 67 kvm
  • 5.295.000 kr ACCEPTERAT PRIS!
  • 8143
  • 1139
  • 11995
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkommen till mysiga Utlidavägen 13!

Denna villa erbjuder en härlig plan trädgårdstomt med en underbar uteplats med nybyggd stor pool som även är uppvärmd. Den har ett djup på 1,50m samt en bubbelkopp bredvid i bästa solläge. Vad sägs om ett fullt utrustat kök som får vem som helst att finna matglädje, ett vardagsrum med matplats, 3-4 sovrum samt en hall med goda avhägningsmöjligheter. Vill ni så går det att göra ett garage i källaren, en toalett samt ett badrum till.

Den gröna vackra tomten med skogen som granne och vackra gårdar inpå skapar en härlig oas med fågelkvitter och gott om odlingsmöjligheter för den trädgårdsintresserade.

Utöver allt detta finns färdiga bygglov och ritningar på en utbyggnad av huset!

Med en snabb biltur på 15 min når du kärnan av Haninge där du finner allt från Ica Maxi, Haninge centrum, Handens sjukhus och Port 73. Så här finns all service ni skulle kunna tänkas behöva.

Välkommen till ditt nya boende!

Fastighetsinfo

Upplåtelseform och byggnad

Småhus - Friköpt. 5 rum och kök varav 4 sovrum.

Byggnadssätt

Grund: Källargrund. Stomme: Träregelstomme. Bjälklag: trä/betong. Fasad: Trä. Tak: Tegel. Ventilation: Självdrag. Vatten och avlopp: Enskilt vatten året om.. Enskilt avlopp. Fönster: 2-glas och 3-glas.

Uppvärmning

Luftvärmepump på båda planen.

TV- och internetanslutning

Fiber .

Ekonomi, månadsavgift

Pris 5.295.000 kr ACCEPTERAT PRIS!.

Driftskostnad

Totalt 3 642 kr/mån (43 700 kr/år) varav El 2 500 kr/mån, Vatten/Avlopp 292 kr/mån, Samfällighet 83 kr/mån, Renhållning 167 kr/mån, Försäkring 600 kr/mån.

SMÅHUSENHET, HELÅRSBOSTAD FÖR 1-2 FAMILJER (220) (220)
Byggnad, värde: 682 000 kr
Mark, värde: 1 128 000 kr
Summavärde: 1 810 000 kr

Taxeringsår: 2018
Byggår: 1946
Värdeår: 1946

Pantbrev
12st totalt 2 062 000kr

Fastighetsavgift
8 874 kr/år.

Kommunal avgift
Fastighetsskatten har ersatts med en kommunal avgift om 0,75 % av taxeringsvärdet eller max 8 874 kr/år för småhus deklarationen 2022 (inkomståret 2021). Avgiften betalas av den som är registrerad ägare till fastigheten för hela året vid årets ingång. Detta kommer därför att regleras i likvidavräkningen på tillträdesdagen och köparen kommer då att erlägga ersättning till säljaren för de dagar som köparen äger fastigheten av kalenderåret.

Lagfart
Lagfartsavgift för sk stämpelskatt betalas när ny ägare ansöker om lagfart på fastigheten. Denna avgift är 1,5 % på köpeskillingen samt en avgift om ca 825 kr.

Övrigt
Uppgifterna i denna objektsbeskrivning är grundade på av säljaren lämnad information. Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och uppmanas att undersöka bostaden ordentligt. Köparen uppmanas att kontrollera bostadens bo- och bi- area om denna är väsentlig för köparen (Storleken stämmer inte överens med verkligheten. Detta får man som spekulant titta till själv om det är av stor betydelse.) Köpare uppmanas även att kontrollera eventuella byggplaner o.s.v. i området om detta är av betydelse för köparen.

Rumsbeskrivning

Hall
Hall med goda avhängningsmöjligheter. Här möts du av fantastiskt ljusinsläpp, På golvet finner vi praktisk klinkers med golvvärme och väggarna är ljusa.

Kök
Bra arbetskök med både god förvaring och praktiska arbetsytor gör det omöjligt att inte testa sina kulinariska egenskaper. Allt detta omfamnat med bra vitvaror i harmoni moderna färgval och stilrent kakel som stänkskydd. Du finner utrustning så som kyl, frys, ugn, spishäll och diskmaskin.Här trivs man i familjens sällskap.

Sovrum 1
Harmonisk sovrum med goda förvaringsmöjligheter, då du har flertalet garderober. Här finns plats för dubbelsäng. Väggarna är tapetserade och rummet fylla av ljus genom det stora fönstret.

Sovrum 2
Bra sovrum med plats för säng och övrigt möblemang om så önskas. Väggarna är tapetserade.

Sovrum 3
Bra sovrum med fint ljusinsläpp, här finns plats för säng och övrigt möblemang om så önskas. Väggarna är tapetserade.

WC
Här finns en helkaklad toalett med Wc och handfat här har du även golvvärme.

Uteplats/altan
Väl tilltagen uteplats med gott om plats för middagssällskapet och eftermiddags myset. Ostörd utsikt mot skog och grönska är det som finns att vänta. Här kommer många lata dagar att spenderas i gott sällskap. Det finns det plats för både soffgrupp och matgrupp för utomhusbruk om så önskas. Fantastisk stor uppvärmd pool som ni kan bruka året om finns även i detta trädäck.

Nedre plan

Vardagsrum
Generöst vardagsrum med utrymme för både soffgrupp och övrigt möblemang om så önskas. Väggarna går i ljusa moderna färgval och golvet är laminat och flyter med fördel i övriga rum.

Sovrum 
Tilltaget sovrum med plats för dubbelsäng och övrigt möblemang om så önskas. Mindre fönster då det ligger i källarplan.

Badrum
Stort delvis kaklat badrum. vita väggar och golvet går i grå toner. Utrustning såsom: badkar.

Förråd
Större utrymme för allt du kan tänkas behöva.