BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Älvsjö - Gamla Östberga

Stamgatan 25 1tr

  • 3 rum och kök
  • 69.5 kvm
  • Såld
  • 4538
  • 820
  • 2006
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna verkligen smakfullt renoverade lägenhet med en fin layout som bjuder in till ett socialt liv med familj och vänner. Suveränt läge 1 trappa upp med utsikt över villaidyllen i Örby.

Kan det vara Stamgatans bästa lägenhet och läge som nu ska byta ägare?

Här möts man av en modern planlösning med god balans mellan de sociala ytorna och de mer privata rummen. Lägenheten har en stor härlig balkong och här kan man i lugn och ro njuta av solen och sommaren. Generösa fönsterytor i kombination med den utmärkta planlösningen skapar en ljus och luftig atmosfär. Lägenheten har en genomtänkt standard med stilrena färg- och materialval. Ett boende att trivas i året runt! Bara ca 200 meter till mataffär Coop. 

- modernt & renoverat
- generös balkong
- kök i toppklass
- utsikt mot grönskande villaidyll
- Stamgatans bästa?
- mycket bra läge
- närhet kommunikationer

VARDAGSRUM
Rymligt vardagsrum med en hemtrevlig atmosfär och mycket bra möblerbarhet där man på ett naturligt sätt får plats för både soffgrupp och övrigt möblemang. Generösa fönster ut mot grönskande villaidyll i Örby och solens strålar under stora delar av dagen skänker en behaglig känsla i vardagsrummet. Ekparkett på golvet. Målade väggar. 

KÖK
Ett fint och stilrent kök med fokus på matlagning och umgänge. Bra med plats för matbord och trivsamma måltider, stilrena färgval och bra förvaringsmöljigheter. Ett kök var funktionaliteten står i centrum - mästerkocken har verkligen plats för att briljera. Köksutrustningen består av kyl/frys, caffemaskin, ugn, diskmaskin, micro, spishäll samt en spisfläkt. 

SOVRUM 1 & 2
Två utmärkta rogivande sovrum utan insyn. I ena rummet finns gott om plats för såväl dubbelsäng som övrigt passande möblemang.Utmärkt garderobsvägg med skjutdörrar i stora sovrummet, i det mindre sovrummet finns en bra inbyggd garderob. Ljusa rogivande färgval. 

BADRUM
Utmärkt stambytt badrum med dusch, handfat, wc, tvättmaskin vilken lämnas. 

HALL
Välkomnande rymlig hall med mycket bra avhängningsmöjligheter och gott om förvaring i garderobsvägg. 

FÖRRÅD
Till lägenheten hör ett rymligt förråd som finns i samma hus.