BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Liljeholmen

Liljeholmsvägen 8A

  • 3 rum och kök
  • 78 kvm
  • Såld
  • 9799
  • 821
  • 8710
Värdera din bostad

Beskrivning

Nu är den äntligen till salu, Liljeholmens läckraste 3:a som verkligen har allt på önskelistan. Här bor man högt upp i huset med optimal planlösning, magisk sjöutsikt och utgång till en stor balkong med sol från eftermiddag till kväll. 

Bostaden erbjuder underbar karaktär med genuin sekelskiftescharm såsom vacker fiskbensparkett, pardörrar, djupa fönsternischer samt välvda rumshörn vilka gör den här lägenheten till något utöver det vanliga. Den höga takhöjden (3,30 m) i kombination med generösa fönsterytor i gavel gör att här finns en underbar rymd och en skön atmosfär. 

Perfekt planerad bostad där alla rummen ligger i ostört läge, utan insyn. Bostaden passar såväl för sociala tillställningar som för ett bekvämt familjeliv med stora umgängesytor i öppen planlösning. Via vackra pardörrar når man ett underbart master bedroom med magisk sjöutsikt. Härtill är den stora balkongen ett privilegium, här kan ni ostört njuta av Mälaren i kvällssolen. 

Lägenheten är smakfull och har genomgått omfattande renoveringar med bland annat stilfullt badrum med exklusiva och påkostade tillval med högsta slutfinish. Walk-In-closet har tillkommit med platsbyggd förvaring som rymmer säsongens alla kläder. Väggarna är målade med ljusa behagliga nyanser. 

Bostaden är belägen i Liljeholmsvikens vackraste sekelskiftesfastighet, lugnt och ostört läge med 5 minuters promenad till såväl Hornstull som Liljeholmstorget. Mycket populär och skuldfri förening med spännande omgivning där historia blandas med det moderna. Här har man nära till både Liljeholmstorget och Södermalms stora utbud. Stadens kanske bästa kommunikationer med både T-bana, tvärbana mindre än fem minuter bort. Även pendeltåget finns mycket nära. Arlanda når du på 50 minuter med flygbussarna från Liljeholmen.

Bostaden disponeras enligt följande:

Hall 
Välkomnande hall som öppnar upp lägenheten på ett mycket trevligt sätt där man direkt möts av dess charm med pardörrar och vackra fiskbensmönstrade parkettgolv som löper vidare in i lägenheten. Hallen erbjuder bra avhängningsmöjligheter och goda ytor för extra garderober. Här finns även plats för arbetshörna med stort fönster som ger förutom fint ljusinsläpp en försmak av den underbara sjöutsikten.

Vardagsrum 
Underbart vardagsrum med en luftig atmosfär som karaktäriseras av rummets välvda hörn och de vackra pardörrarna. Utsikten är den bästa, här kan man med fördel njuta av Mälaren från första parkett. Här finns härliga ytor för det stora sällskapet. Ett rum att trivas i året om!

Kök
Stort kök med verkligen perfekta förvaringsytor bakom vita köksluckor. Ytterligare förvaring finns via en rymligt skafferi och ett vackert bevarat köksskåp. Arbetsytorna är dom bästa med ny bänkskiva med undervisad ho med vitt kakel ovanför. Köksutrustningen består av gasspis med ugn, fläktkåpa, integrerad diskmaskin samt kyl/frys. Här finns plats för ett stort sällskap. 

Badrum 
Lyxigt och totalrenoverat badrum med påkostade materialval. Här har man kaklade vitt kombinerat med grått i lärkträstil och sobert klinkergolvet med golvvärme bryter av på ett stilfullt sätt. Badrummet är utrustat med kommod, spegel med ledbelysning, himmelsdusch, vägghängd dusch wc med fjärrkontroll, handdukstork samt tvättmaskin med kombinerad torktumlare med praktisk hylla och överskåp ovanför. I taket är det infällda spotlights.  

Sovrum 1
Via vackra pardörrar från vardagsrummet når man bostadens ena sovrum med underbar sjöutsikt. Här finns gott om plats för dubbelsäng, sängbord och förvaring. 

Sovrum 2
Med ostört och insynsskyddad läge mot gården återfinns bostadens andra sovrum vilket nås via köket. Vackra, välvda hörn skapar en mysig stämning och det finns plats för såväl säng som förvaring. Härifrån nås även balkongen. 

Balkong
Underbar balkong med härlig eftermiddags- och kvällssol. Här kan man i lugn och ro luta sig tillbaka och titta på båtarna som glider förbi.  

Förråd
Till bostad medföljer ett stort vindsförråd om cirka 7,5 kvm.