BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Mellansjö

Frivägen 5

  • 5 rum och kök
  • 146 kvm
  • Såld
  • 9644
  • 2042
  • 7223
Värdera din bostad

Beskrivning

Äntligen till salu!

Välkommen till ett trevligt 1-planshus om hela 184 kvm fördelat på 146 kvm boarea och 38 kvm biarea på men stor och lekvänliga tomt i ett fantastiskt och lugnt läge längst in på en återvändsgata. Här bor ni i en härligt lantlig miljö men har ändå storstadens fördelar på några minuters avstånd.

Huset är på 5 rum och kök med ett vidbyggt garage och förråd. Tomten är hela 1930 kvm stor och ligger i ett högt och ostört läge. På den plana och lekvänliga tomten finns också ett ursprungshus kvar som nuvarande ägare använder som bod.

När ni kliver in i huset möts ni först av en ljus rymlig hall med klinker och golvvärme samt med bra plats för ytterkläder och skor. Strax innanför finns ett stort härligt vardagsrum med stora fönsterpartier, en mysig braskamin och en öppen planlösning till matplats och kök. Matplatsen är stor nog för 8 – 9 personer men kan göras större vid festliga tillfällen. Köket är ett bra arbetskök med stora arbetsytor och bra förvaring. Utrustningen består av induktionshäll, ugn, mikro, och diskmaskin samt kyl och frys. I anslutning till köket ligger den ljusa rymliga tvättstugan med tvättmaskin och torktumlare. Här finns även värmepannan och en rostfri diskho. Från tvättstugan kliver ni ut till det vidbyggda garaget för en bil och det väl tilltagna förrådet.
I den andra delen av huset finner ni fyra bra sovrum, samtliga i lugnt avskilt läge. Behöver man inte fyra sovrum så passar sovrum 4 alldeles utmärkt till arbetsrum eller gästrum. I badrummet finns duschkabin, wc och en rejäl kommod med bra avställningsytor. Det finns också en praktisk gästtoalett.

Den stora trädäckade altanen lämpar sig alldeles utmärkt till lite större tillställningar varma sommarkvällar eller bara lite sol-häng.

Tomten är härligt högt belägen och är stor, plan och lekvänlig. På tomten finns också ett ursprungshus kvar som nuvarande ägare som förråd. Det finns också en jordkällare.

Vad gäller bilparkering finns det en plats i garaget, två till tre platser på uppfarten och ytterligare två platser på tomten nedanför huset. Kommer det många bilburna gäster kan man också ställa 3 – 4 bilar på förlängningen av Frivägen som bara leder till den bortre delen av tomten.

Övrigt:
Fiber finns är installerat.
Det finns sommarvatten från sjön Magelungen som kan användas för t ex bevattning. Det kostar 500 om året.
Det finns en båtplats som tillhör fastigheten som kostar 300 om året. Till båtplatserna är det annars kö.
Samfälligheten kostade 4 400 förra året. I samfälligheten ingår bl a tillgång till tennisplan, tillgång till bad och dansbana.
Strax nedanför på Norråplatsen finns en lekplats. Det finns dagmamma i området och det finns planer att bygga förskola i området.