BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Kvarnholmen

Kvarngränd 5, 5tr

  • 1 rum och kök
  • 40 kvm
  • Såld
  • 6714
  • 331
  • 3560
Värdera din bostad

Beskrivning

Accepterat pris! Sällan ute till försäljning! Varmt välkommen till denna fantastiskt fina och välplanerade 1a i populära Kvarnholmen. Bostaden ligger i ett perfekt läge med direkt närhet till vatten, natur och kommunikationer in till City med både buss och pendelbåt. Bostaden erbjuder allt från en härlig planlösning, stort kök samt härliga fönster i en industriell känsla. Detta är en bostad som måste ses på plats!

Bostaden är mycket fräsch med stilrena materialval. Här är det bara att flytta in! Bostaden erbjuder allt från ett välplanerat kök som är fullt utrustat maskinellt med kyl/frys, spishäll, diskmaskin samt inbyggd micro och ugn. Mycket goda förvaringsmöjligheter samt arbetsytor. Allrummet är stort och luftigt och är väldigt lättmöblerat. Här får man enkelt plats med större soffa, tv-möbler, matbord samt annat möblemang om så önskas. Stora fönster som släpper in rikligt med ljus i bostaden. Från allrummet har man även en rymlig sovalkov där man får plats med dubbelsäng.

Ytteffektivt badrum i tilltalande färger där du har toalett, dusch och handfat med förvaring samt tvättmaskin och torktumlare.

Varmt välkommen på visning!

- Välplanerad 1a med optimal planlösning.
- Mycket bra förvaring.
- Fantastiskt läge med närhet till allt.
- Kök fullt utrustad maskinellt.
- Mycket bra skick, bara att flytta in.
- Nackas mest populära bostadsområde.