BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Midsommarkransen/Telefonplan

Radiusbacken 49

  • 2 rum och kök
  • 39 kvm
  • 2.750.000 kr Accepterat pris!
  • 10635
  • 504
  • 1749
Värdera din bostad

Beskrivning

ACCEPTERAT PRIS! Välkommen till Telefonplans hetaste boende som godkänner juridisk person. Lägenheten är nyproducerad och tillträdet är beräknat till November 2020. Här bor ni i en yteffektiv 2:a med stilren design och en stor balkong. Köket är smakfullt och i det moderna helkaklade badrummet med dusch finns tvättmaskin/torktumlare. Fastigheten har en gemensam takterass med tillhörande lokal, perfekt att njuta för en större bjudning. Under fastigheten finns ett garage med 65 platser för föreningens medlemmar, till detta är det separat kö. I avgiften ingår både bredband och basutbud för tv. Perfekt boende för den som är ute efter att bo exklusivt med närhet till service och kommunikation såsom Telefonplans tunnelbana. Projektet har gjort området till ett av Stockholms mest eftertraktade områden.

Föreningsinfo

Upplåtelseform och byggnad

Lägenhet - Bostadsrätt. 2 rum och kök varav 1 sovrum. Våningsplan 2, hiss finns. Lägenhetsnummer 3-1203. Föreningen Brf Metronomen .

Ekonomi, månadsavgift

Pris 2.750.000 kr Accepterat pris!. Månadsavgift 2 600 kr (Bredband (1000/1000), digital-TV (basutbud), värme och kallvatten. ingår).

Driftskostnad

Totalt 0 kr/mån (0 kr/år).

Brf Metronomen är en äkta förening som bildades 2015 och kommer vid 2020 bestå avtvå flerbostadshus med totalt 170 bostadsrättslägenheter och en lokal. Metronomen ligger vid eftertraktade Telefonplan, ett tidigare industriområde som förvandlats till ett av Stockholms mest spännande och trendigaste hotspots. Här blandas modern arkitektur med historiska byggnader till levande och inbjudande kvarter. Innerstan nås på bara 10minuter med tunnelbanan

Gemensamma utrymmen
-Trivsam innergård med gräsmatta, blommor och gångytor 
- Barnvagns- och rullstolsförråd.
- Cykelförråd med ca 350 cykelplatser.
- Gemensam takterrass.
- Bokningsbar lokal på taket.
- Parkeringsgarage med ca 66 parkeringsplatser


Renoveringar
Fastigheten kommer vara nyuppförd vid tillträde och därav ligger inga planerade renoveringar i närtid

TV/Bredband
ComHem levererar bredband (1000/1000) och digital-tv (grundutbudet). Både bredband och digital-tv ingår i månadsavgiten

Parkering
Parkeringsgarage under mark i 3 våningsplan med ca 98 parkeringsplatser. Tillparkeringsplatserna kommer det råda separat kö.

Takterass
Att bo på mindre yta är en utmaning när man ibland vill bjuda hem större sällskap.Därför finns en lokal i direkt anslutning till takterrassen som de boende kan abonnera för festliga sammankomster. Lokalen planeras att inredas med pentry, wc samt bord och stolar.Takterrassen beläggs med trätrall och omges av pinnräcke. Terrassen kan disponeras av de boende i huset samt med fördel i samband med att gemensamhetslokalen hyrs.

Övrigt
Kostnad för varmvatten tillkommer och debiteras separat

Områdesbeskrivning

Välkommen hem - Midsommarkransen/Telefonplan
Metronomen ligger nära Telefonplan, ett område som är starkt förknippat med kreativitet, utbildning och liv och rörelse. I den forna LM Ericsson-fabriken ligger högskolan Konstfack. Bara några minuter därifrån finns Hyper Island, med sina utbildningar inom digitala medier. I takt med att en ny gene - ration boende och studerande har börjat röra sig i området, så har utbudet av detaljhandel, aktivi - teter och underhållning utvecklats till en levande stadsdel. Atmosfären är ung och Telefonplan är ett attraktivt område bland dem som söker ny bostad.

Bostäderna runt omkring Konstfack uppfördes samtidigt som fabriksbyggnaden för 60 år sedan och området är idag grönklassat av Stockholms stadsmuseum. Grönklassat innebär att bebyggel - sen är särskilt värdefull ur historisk, kulturhistorisk, miljömässig och konstnärlig synpunkt.

Kommunikationer
Telefonplan med omnejd är allt annat än ett område där man bara bor. Här finns restauranger och klubbar som gör att det inte alls är nödvändigt att åka härifrån. När behovet av innerstadsliv ändå tränger på finns det att få en kort resa bort. Närmaste tunnelbanestation ligger på Telefonplan. Till T-centralen tar det 14 minuter med röd linje. Tvärbanan stannar i Liljeholmen och därifrån tar det bara tre minuter med tunnelbanan till Telefonplan. Vill du hellre ta dig fram för egen maskin tar det en kvart med cykel in till Hornstull. Att ta bilen är lika enkelt – Telefonplan ligger längs E4/E20 och det finns gott om parkeringsplatser i området.

Mat & Restauranger
I området finns genuina kvarterskrogen Tre Vänner, några minuter bort ligger populära restaurang Landet som erbjuder både bar, restaurang och scen, förstklassig matlagning som tilltalar gäster från hela stan. Missa heller inte den renodlade kvartersbiografen Tellus och områdets populära pizzerior.Livsmedelsbutiker finns att tillgå kring alla kvarter och SATS finns i såväl Telefonplan som i Liljeholmen. Shell/7-eleven vid Kilaberg håller öppet dygnet runt .

Lapa sol och läsa en god bok gör man i Svandammsparken som ligger i stadsdelens kärna. Vill man se mer kan man fortsätta vidare ner mot Vinterviken och följa promenadstråket längs kollonilotterna, stanna för en fika för att sedan avsluta med lite shopping i Liljeholmens galleria som erbjuder mer än 80 butiker.

Här bor man charmigt och bekvämt - nära staden!