BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Jakobsberg

Hästskovägen 84

  • 4 rum och kök
  • 84 kvm
  • 3.400.000 kr Utgångspris
  • 2800
  • 284
  • 6956
Värdera din bostad

Beskrivning

***KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE FÖR PRIVAT VISNING***

Välkomna till ett fantastiskt ljust boende med fönster i tre väderstreck.Öppen planlösning med generösa sällskapsytor med genomgående parkettgolv i ek, ljusa väggar och ett modernt och väl utrustat kök. Köket är utrustad med integrerad diskmaskin, kyl & frys, ugn, spis och mikro. Vitt kakel som stänkskydd och ett fönster ovanför arbetsbänken.Två helkaklade badrum med golvvärme i det större badrummet. Det större badrummet är utrustad med tvättmaskin och torktumlare. Tre rymliga sovrum med plats för säng och garderober. Alla rum har vita väggar och ekparkettgolv. Välkomnande hall med gott om förvaring i form av garderober. I bostaden finns en gemensam takterrass för medlemmarna. Här bor ni i ett lugnt läge, men samtidigt gångavstånd till Jakobsbergs centrum med all dessutbud. Vackra naturområden och stort utbud av fritidsaktiviteter såsom naturreservaten Järvafältet och Görväln som även har en mysig badplats. Nära har ni även till simhall, tennishall, ishall, skidbacke, golfbana och motionsslingor.
 

Kommunikation
Modern och utbyggd pendeltågsstation som tar dig till Stockholms city på 21 minuter. Bromma flygplats nås på ca 10 min bilfärd och Arlanda flygplats inom ca 30 min. I direkt anslutning utgår också ett antal busslinjer till omkringliggande områden, såväl Kista som Sollentuna. Infartsparkering finns vid stationen. Med bil tar du dig snabbt och smidigt via E18 till Stockholm City.

Närservice
I Jakobsberg centrum finns galleria med ett stort serviceutbud som klädbutiker, livsmedelsbutiker, banker, apotek, vårdcentral, folktandvård, systembolag samt restauranger med uteserveringar om sommaren. Det erbjuds även ett bibliotek och på torget finns både blomster och frukt/grönsaksstånd. På ett par minuter med buss når ni även IKEA och Barkarby handelsplats

 

Föreningsinfo

Upplåtelseform och byggnad

Lägenhet - Bostadsrätt. 4 rum och kök varav 3 sovrum. Lägenhetsnummer 3304. Föreningen Riksbyggen BRF Brandstationen.

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas.

Uppvärmning

Fjärrvärme.

Ekonomi, månadsavgift

Pris 3.400.000 kr Utgångspris. Månadsavgift 4 118 kr (Värme, Vatten ingår).

Driftskostnad

Totalt 500 kr/mån (6 000 kr/år) varav El 300 kr/mån, Försäkring 200 kr/mån.

Byggnadsår
2018

Registreringsår
2015

Uppvärmning
Fjärrvärme

Föreningen
Föreningen äger fastigheten Jakobsberg 2:2823, där det tidigare funnits en brandstation.
Fastigheten består av 3 byggnader och har totalt 111 lägenheter varav 2 stycken är LSS-lägenheter (lagen om stöd och service till funktionshindrade). Det finns även 2 stycken uthyrningslokaler, 300 cykelplatser samt underliggande garage med 68 p-platser varav 5 är förberedda för elbil. Tyngdpunkten i lägenhetsförsäljningen är 1-och 2- rumslägenheter. Genomsnittliga boarea per lägenhet är 59 m2.
Riksbyggen har köpt in 11 lägenheter som hyrs ut via ”hyrköp”. Dessa hyresgäster hoppas vi köper sina lägenheter och blir medlemmar i föreningen inom 5 år.
Antal medlemmar i föreningen per 2018-08-31 är 98st.
Fastigheternas adress är Hästskovägen84 och 86, Nibblevägen 6A-C samt Nibblevägen 8 A-C.

Gemensamhetsutrymmen
Källarförråd, Parkering

Utförda renoveringar
Inga utförda renoveringar i föreningen sedan uppförandet 2018

Genomförda och planerade underhåll och investeringar
Inga genomförda eller planerade renoveringar i föreningen sedan uppförandet 2018

Pågående och framtida underhåll och inversteringar
Inga planerade framtida underhåll enligt årsredovisning 2018.

Bilplats
Föreningen har ett garage med 68 parkeringsplatser som kan hyras av föreningens medlemmar. För vidare information kontakta föreningen.

Kommande avgiftsförändringa
Under året har årsavgifterna varit oförändrade.

Ägande
Delat ägande godkänns, Juridisk person godkänns inte.

Överlåtelseavgift
Debiteras köparen.

Pantsättningsavgift
473 kr.

Pantsättningar
Att bostadsrätten är pantsatt betyder att nuvarande ägare har bolån med lägenheten som säkerhet. I samband med tillträdet löses samtliga lån så att du som köpare kan pantsätta bostadsrätten på nytt för eventuella egna bolån. Inga lån finns att överta.

Områdesbeskrivning

Jakobsberg är centralorten i Järfälla kommun. Förutom all service i centrum finns Barkarby Handelsplats samt närhet till Mälaren och Järvafältet med bl.a. Översjön och Säbysjön. I kommunen finns en mängd alternativ för den aktive såsom is-, sim- och tennis-/ padelhallar, fotbollsplaner och träningslokaler samt en skidbacke inte långt från det charmiga Görvälns Slott. Viksjö golfbana med 18 + 9 hål är belägen på nära håll. Flertalet förskolor och skolor finns i närområdet. Se mer på kommunens hemsida: www.jarfalla.se.