BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Ektorp

Björkhagsvägen 12B

  • 3 rum och kök
  • 80 kvm
  • Såld
  • 5732
  • 144
  • 4424
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna unika bostad som erbjuder hög livskvalité med radhus känsla!

Magisk altan som sträcker sig runt gavel i syd/sydväst läge, erbjuder sol från morgon till kväll. Här passar det utmärkt att bjuda över familj och vänner. Beläget i idylliskt villakvarter samt några minuters gångavstånd från Ektorp centrum, bor ni nära service och mycket goda kommunikationer - som tar er in till stan på 15-20 minuter.

- Stor altan som sträcker sig runt gavel
- Fina materialval
- Eget förråd
- Genomgående golvvärme
- Radhuskänsla
- Lugnt och idylliskt villaområde
- Närhet till service och kommunikationer
- Parkering ingår


HALL
Goda förvaringsmöjligheter i garderob och plats för avhängning med stilrent, grått klinkergolv.

KÖK
Stilrent, rymligt kök med plats för matgrupp. Stora arbetsytor med fina materialval av rostfritt stål samt bänkskiva i ek från islänska Kalklitir. Köket är utrustat med Inbyggd mikro, ugn, induktionshäll och köksfläkt. Även kyl och frys i full storlek.

VARDAGSRUM
Rymligt och stora ytor för socialt umgänge. Finns plats för större matgrupp och soffgrupp. Bostaden har genomgående vit ekparkett vilket gör att den upplevs ljus och ger en behaglig känsla. Från vardagsrummet nås bostadens underbara altan som sträcker sig runt gaveln med sol från morgon till kväll. Altanen har plats för flera olika möblemang och ger en unik radhuskänsla.

SOVRUM 1
Rymligt sovrum med plats för stor säng, skrivbord eller annan möblering. Välplanerad förvaring möjliggör mycket plats för kläder. Balkongdörren tar er även här ut till den rymliga altanen.

SOVRUM 2
Stort sovrum som via två väderstreck får in mycket soljus. Gott om plats till garderob, säng och övrig möblering.

BADRUM
Helkaklat badrum med duschhörna, WC, badkar och kommod med förvaring. Det är även utrustat med tvättmaskin och torkrumlare med praktisk bänkskiva ovanpå. Beigt klinkergolv med vattenburen golvvärme samt vitt kakel på väggarna.


Missa inte denna pärla som ger en unik radhus känsla. Denna bostad måste upplevas på plats!