BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Hornsbergs strand - Kungsholmen

Hornsbergs Strand 85, 7tr

  • 3 rum och kök
  • 65 kvm
  • Såld
  • 9206
  • 230
  • 12317
Värdera din bostad

Beskrivning

Unik möjlighet att förvärva ett drömboende med stor solig balkong om ca 11kvm med sol från tidig morgon till sen eftermiddag. Balkongen vätter mot lugn innergård med sjöglimt från kortsidan. Optimerad planlösning och en sällsynt takhöjd om ca 3m på vån 7 i Brf Jublet vid Hornsbergs strand!

Väl inne i lägenheten möts du av en underbart luftig och inbjudande känsla där den genomgående planlösningen erbjuder ljusa exklusiva ytskikt och flera stora fönsterpartier med generösa ljusinsläpp. Här finner du ett toppfräscht och modernt kök med perfekt utrymme för matplats. Vardagsrum med goda sällskapsytor öppet mot köket och anslutning till den underbart stora balkongen med sol större delen av dagen. Två rogivande sovrum varav Master Bedroom är riktigt rymligt med bra förvaring. Det lite mindre sovrummet som är placerat intill köket och vardagsrummet fungerar perfekt som barnrum, gästrum eller arbetsrum. Badrummet är fräscht och helkaklat med eget ljusinsläpp från fönster, regndusch, golvvärme och tvättmaskin samt torktumlare.

Stabil och mycket välskött Brf som nyligen sänkt avgifterna med 15%. Garage finns under huset. Till denna lägenheten medföljer dessutom ett externt källarförråd vilket är sällsynt för denna Brf.

Måste upplevas på plats, varmt välkommen!