BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Örby

Aspövägen 103

  • 1 rum och kök
  • 32 kvm
  • 1.850.000 kr / Såld
  • 8556
  • 2812
  • 11732
Värdera din bostad

Beskrivning

Nu finns en möjlighet att förvärva en charmig 30-tals lägenhet i populära Örby med öppen planlösning, gavelläge, fantastisk atmosfär i mysiga villakvarter. Här finner du fina ytskikt, ett renoverat kök och ett helkaklat badrum. Öppen planlösning med flera stora fönster i två väderstreck som låter ljuset strömma in bostaden och skapar ett härligt ljusinsläpp. En riktig pärla att att komma hem till.

Väl inne i lägenheten  möts du av en luftig och inbjudande känsla med toppfina ytskikt, modern komfort kombinerat med tidstypiska detaljer. Den öppna planlösningen ger dig gott om utrymme att inreda efter dina önskemål, och den generösa takhöjden ger en känsla av rymd och elegans.

Det renoverade köket är både funktionellt och stilfullt. Här finner du moderna apparater, generöst med förvaringsutrymme och arbetsytor samt ett platsbyggt matbord där du kan njuta av trevliga middagar. Badrummet är fräscht och helkaklat utrustat med dusch och golvvärme.

Föreningens hus genomgick en omfattande renovering 2012/2013 då huset renoverade vatten- och elstammar, badrum, kök, fönster samt trapphus. Här bor du i ett lugnt villaområde, omgivet av grönska och fina omgivningar samtidigt som du har bekvämt avstånd till stadens puls.

Förutom den trevliga närmiljön bor du också nära utmärkta kommunikationer. I området finner du flera busslinjer samt Älvsjös pendeltågstation så du enkelt kan att ta dig till centrala Stockholm eller andra delar av stan. Buss 161 och 163 tar dig snabbt vidare till T-banans gröna och röda linje. Det är även kort promenadavstånd, ca 10 min, till Älvsjö station och pendeltåget. Buss 165 trafikerar också i närheten och tar dig till bl.a Liljeholmen och Farsta C.

Örby centrum finns på kort promenadavstånd och genomgår nu en ombyggnad för att förbättra den offentliga miljön och skapa ett mysigt och levande stadsdelscentrum med nya bostäder, lokaler och butiker. Ett helt nytt torg kommer även uppföras. Restauranger och övrigt serviceutbud finner du också på nära avstånd. För mer info besök gärna: https://vaxer.stockholm/projekt/orby-centrum/

Sammanfattningsvis är denna 30-tals lägenhet i Örby en pärla med sin öppna planlösning, gavelläge, fina ytskikt och moderna bekvämligheter. Här kan du njuta av både historisk charm och modern komfort.

Hör gärna av dig om du har några frågor.

Välkommen till en ljus och inbjudande tillvaro i Örby!