BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Saltsjöbaden

Bataljvägen 27

  • 6 rum och kök
  • 183 kvm
  • Såld
  • 6881
  • 286
  • 19263
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till detta fantastiska hus beläget på lugn återvändsgata med en totalyta på ca 200 kvm. Ett vackert hus där det charmiga äldre möter det tuffa och moderna, allt med magisk utsikt över Baggensfjärden. Huset är byggt i två plan med inredd vind och garage. Här finns stor veranda, öppen spis och vackra trägolv samt en helt nybyggd stor tvättstuga. Huset är i gott skick och väl underhållet av nuvarande och tidigare ägare.

Huset har stora sociala ytor där hela familjen kan leva, leka, elda, äta och umgås. Vardagsrummet har en vacker eldstad och är uppdelat i två rum som kan avskiljas med dubbeldörrar. Från vardagsrummet tar du dig ut på den stora verandan som vätter mot havet. Här njuter hela familjen av att umgås morgon som kväll. Köket är praktiskt med mycket förvaring och klassiskt skafferi. Den maskinella utrustningen består av ugn, gashäll, kyl, frys, fläkt och diskmaskin. Intill finns både ett grovkök samt en nybyggd tvättstuga. Även i tvättstugan finns god förvaring och härlig golvvärme, tvättmaskin, torktumlare, torkskåp och arbetsbänk. Via tvättstugan finner vi den trevliga uteplatsen där ni njuter av solen hela kvällen. Hallen är stor och rymlig med plats för avhängning och flera barnvagnar. Hallens gästtoalett har ett uppvärmt klinkergolv.

Ovanvåningen rymmer tre fina sovrum för stora och små. Master bedroom har platsbyggd förvaring och utgång till den stora balkongen. Här njuter du av utsikten. Koppla av med en bok i solen eller bara njut av utsikten och de båtar som passerar. Här finns även ett arbetsrum med plats för skrivbord och bokhyllor. Husets badrum är rymligt och kaklat i vitt med svart klinker. Här finns både dusch och badkar, handfat samt toalett. På husets tredje plan hittar vi den inredda vinden, det perfekta tonårshänget eller gästrummet. Här ryms dubbelsäng och soffgrupp. Husets stora badrum är rymligt och kaklat i vitt med klinker i svart. Här finns både dusch och badkar, handfat och toalett. 

Tomten är stor och här finns plats för hopp och lek, med eller utan boll. Slå kullerbyttor, gå på styltor, eller ta en sväng i rutschkanan. Tomten är lättskött med både buskar och fruktträd. Garaget rymmer en bil eller kan användas till förvaring eller verkstad det väljer du själv. Uppfart med fin kullersten som enkelt rymmer 2-3 bilar. På tomten finns även ett förråd som rymmer cyklar, gräsklippare, golfklubbor, kajaker, skidor och pjäxor.

Gillar du båtlivet och närheten till havet? Ta en promenad längs gatan och upptäck badklipporna 50 meter in i skogen. Just nu pågår en upphandling av eventuell båtplats som kommer byggas under hösten och följa fastigheten.

Skogsö är ett lugnt och trivsamt område med närhet till det mesta. Intill ligger Skogsö naturreservat, här kan du promenera, bada och vistas i naturen. För dig som är intresserad av historia rekommenderas Skogsö kulturpromenad. För den som gillar nybakat bröd på helgen eller en bulle till eftermiddagsfikat finns mysiga bageriet Kringelgården på behändigt avstånd. Här bor du med närhet till det mesta.

Varmt välkommen på visning!