BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Gamla Enskede

Nynäsvägen 315

  • 2 rum och kök
  • 61 kvm
  • Såld
  • 8839
  • 2986
  • 2662
Värdera din bostad

Beskrivning

Låt livet ta höjd. Lyft dig över vardagens små futtigheter. Att hitta rätt sida i livet kan vara en utmaning, men här känns det ovanligt lätt. Svårt att hitta en lägenhet som är bättre planerad än det här - Även en 2:a kan leverera livskvalitet i alla dimensioner.

Lika naturligt att gå både rätt fram till vardagsrummet, som vänster till fina köket. Köket är varsamt renoverat och skapar en alldeles sagolik vardag. Massor med rymd, luft och svängrum. Bra med arbetsyta gör det lätt och roligt att stå för middagen. Och ljuset sedan! Det härligt stora fönstret måste man ju bara älska. Planlösningen från början, var allt annat än öppen kan jag lova.
Du behöver knappast slå på stort när du har fest, det räcker bara att sätta gästerna på rätt sida bordet, så att de slipper se stöket i köket. Vid matplatsen bänkar du lätt upp 6-8 personer utan att duka ut i vardagsrummet, vilket dock är fullt möjligt om du vill låta gästlistan svälla lite. Men tro inte att du missar något av festen bara för att du har kökstjänst. Tack vare den öppna planlösningen är alla alltid med. 
Nu pampar det till sig ordentligt. I vardagsrummet saxar nu parketten fram precis som det gjort i typ hundra år. Ljuset faller in som det alltid gjort dessutom. Mys på högsta nivå! Men möblera sparsamt och njut av golvet så mycket det går.
Sovrummet är härligt ljust med fönster mot innergården. Bädda vackert och låt dörren stå på vidvinkel alla dagar i veckan. Rummet är tillräckligt stort för att rymma både de ena och de andra. Det triggar verkligen fantasin och du kommer säkert använda de på många olika sätt under åren som kommer. Kanske till och med att du vill ha det som det ser ut idag, med en liten barnkammare i nischen där spjälsängen platsar perfekt? Oavsett så kan du räkna med att sussa gott om natten.
Gamla dörren kvar, men sen är det inte mycket som är sig likt sedan byggåret. Jo, möjligen storleken på badrummet. Här finns dusch, wc och handfat. Saknar du dina personliga färgklickar är det bara att addera rosa handdukar eller en blå ryggskrubbsborste.

Det som inte ryms i lägenheten får garanterat plats i någon av de 3 förråden som följer med.