BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Finnboda

Finnboda Kajväg 13A

  • 2 rum och kök
  • 54.5 kvm
  • Såld
  • 10139
  • 367
  • 1834
Värdera din bostad

Beskrivning

Sällan ute till försäljning! Nu har ni äntligen möjlighet att köpa denna fantastiskt fina och välplanerade tvårumslägenhet med en härlig havsutsikt över Saltsjön och Kungliga Djurgården. Här bor du i en väldisponerad bostad med gott om förvaring.

Nu finns chansen att förvärva denna drömlägenhet i populära Finnboda. Bostaden erbjuder allt från en stor inglasad balkong med fin utsikt mot vattnet, stora och öppna ytor och fantastiskt ljusinsläpp. Detta är en bostad som ni inte får missa!

När man kommer in i bostaden välkomnas man av den stora hallen som erbjuder goda avhängningsytor i form av inbyggda garderober. Vidare in i bostaden når man vardagsrummet som är stort och öppet och är den perfekta samlingsplatsen för vänner och familj. Från vardagsrummet når man köket som är välplanerat med gott om förvaring och arbetsutrymme samt med matplats för större sällskap. Köket har snygga köksluckor i vit kulör. Vitvarorna består av spishäll/ugn, inbyggd mikro, diskmaskin samt kyl/frys.

Från vardagsrummet når man den härliga inglasade balkongen som erbjuder gott om plats för möblemang samt odlingsmöjligheter. Här har man den svårslagna utsikten över Saltsjön och Kungliga Djurgården.

Bostaden har även ett rymligt sovrum med bra möbleringsmöjligheter samt förvaring i form av garderober.

Stort badrum med wc, dusch, handfat med förvaring, spegelskåp med förvaring samt tvättmaskin.

Detta är en bostad som måste ses på plats! Välkommen på visning.

 

- Utsikt mot Djurgården och Stockholms inlopp

- Stor inglasad balkong

- Välplanerad bostad med stora och öppna rum

- Nära till allt, förskola, skolor, restauranger, Sickla Köpkvarter, Nacka Forum, Nackareservatet med härliga motionsspår!

- Utmärkta kommunikationer med bussar (nr 402, 53), Saltsjöbanan samt den mycket populära pendelbåten där även SL-kort accepteras ombord!