BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Järla

Turbinvägen 5B, 1tr

  • 1 rum och kök
  • 33 kvm
  • Såld
  • 6392
  • 2751
  • 3991
Värdera din bostad

Beskrivning

HALL
Här finns en skjutdörrsgarderob. Vit betsad ekparkett och
 vitmålade väggar.

VARDAGSRUM/SOVALKOV
Stort rum med gott om ljusinsläpp från stora fönsterpartier och plats för soffgrupp, säng, tv-möbel, matbord och diverse möblemang. Här når du den stora balkongen i söderläge. Vit betsad ekparkett och vitmålade väggar.

KÖK
Stilrent kök från Häcker med ljusgråa köksluckor, bänkskiva i rostfritt stål/laminat, köksutrustning i rostfritt samt marmorinspirerad granitkeramik som stänkskydd över arbetsytorna. Köket är utrustat med spis, köksfläkt, ugn, integrerad diskmaskin och kyl/frys. Vit betsad ekparkett och vitmålade väggar.

BADRUM
Stort badrum med vita helkaklade väggar och grått klinkergolv. Här finns dusch med glasvägg, toalett, spegelskåp, handfat med kommod, vägghängt förvaringsskåp, handdukstork samt en arbetsbänk över kombimaskinen.

BALKONG
Generös balkong utan insyn och i bästa söderläge.

Snabbt tillträde möjligt!

Här bor du ett stenkast från badbrygga och skridskoåkning vintertid men även med närhet till service och shopping då både Nacka Forum och Sickla Köpkvarter ligger på gångavstånd. Bra kommunikationer erhålls med buss och Saltsjöbana och numera även tvärbana som går hela vägen till Solna via Gullmarsplan från Sickla. På sikt kommer även tunnelbanan att gå till Järla. I närområdet finns flertalet förskolor och även Nackas bästa skolor. I området finns ett flertal förskolor och skolor som exempelvis populära Castelloskolan med barn från F-9. Genom samfälligheten finns möjlighet till kajakförvaring och båtplats. Välkommen att trivas i ett av Nackas trevligaste områden!