BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Tullinge

Katrinebergsvägen 109

  • 3 rum och kök
  • 73 kvm
  • Såld
  • 3711
  • 523
  • 10000
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkomna till denna perfekt planerade 3:a i absolut toppskick i en vacker fastighet från 2013.

Entré/hall 
Ljus och välkomnande entré med gott om plats för hallmöbel och ytterkläder. Ljusa väggar och ekparkett på golv.

Badrum
Rymligt helkaklat badrum med i stilfulla kulörer. Separat tvättdel med ny tvättmaskin och torktumlare från Electrolux. Bänkskiva samt överskåp med bra förvaringsmöjligheter. Tvättställ och belyst spegelskåp, handdukstork, wc och dusch.

Vardagsrum
Generöst vardagsrum med härligt ljusinsläpp från stort fönsterparti. Här finns gott om plats för soffgrupp och sällskapsytor. Utgång till en fantastisk uteplats i perfekt solläge. Vitmålade väggar och ekparkett.

Uteplats
Stor och fin uteplats omgärdad av grönska i bästa solläge. Här avnjuts solen långt in på sommarkvällarna! Plats för både möbel och grill. Förråd med ytterligare förvaringsmöjligheter.

Sovrum 1 och klädkammare
Ljust och elegant sovrum med plats för dubbelsäng och sängmöbler. Två fönster med utsikt över uteplatsen. Ingång till rymlig och mycket praktiskt inredd klädkammare. Två fönster och utsikt över uteplatsen. Vitmålade väggar och ekparkett på golv. 

Kök
Stort kök med gott om förvaring i flertalet skåp. Vita skåpluckor, kakel ovan bänkskivan samt full maskinell utrusning från Electrolux i rostfritt. Kombinerad kyl och frys, inbyggnadsugn, helintegrerad diskmaskin samt fläkt. Här finns även matplats för 6-8 personer. Härligt ljusinsläpp från tre fönster med utsikt mot en grönskande oas. Ljusa väggar och ekparkett på golv.

Sovrum 2
Fint sovrum med plats för både säng och arbetsplats. Här har man samma utsikt som i köket mot den grönskande oasen. Två dubbelgarderober med gott om förvaringsplats. Vitmålade väggar samt ekparkett på golv.

Sammanfattningsvis en otroligt fin och bra planerad lägenhet i toppskick i en mycket omtyckt och stabil förening.