BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Vasastan - Rödabergen

Falugatan 17, 2 tr

  • 2 rum och kök
  • 33 kvm
  • Såld
  • 10250
  • 2004
  • 5210
Värdera din bostad

Beskrivning

Drömlägenhet i mysiga Röda Bergen!

Varmt välkommen till en av Vasastans bästa mini-tvåor! Här bor du i en vacker 1920-talslägenhet om 33 kvm i mycket fint skick. Lägenheten karaktäriseras av tidstypiska detaljer från byggåret så som vackert spröjsade fönster, fina originalgolv samt generös takhöjd. Detta är ett lugnt kvarter men med pulsen vid Sankt Eriksplan runt hörnet. Lägenheten är smakfullt renoverad med öppen planlösning och ett separat sovrum.

Välkomnande hall med bra förvaring samt avhängningsmöjligheter för ytterkläder. Rakt fram ligger badrummet som smakfullt renoverades 2018. Här inne återfinns en vägghängd wc, handfat, två spegelskåp, dusch samt bra förvaringsmöjligheter. Golvvärme.

Vardagsrum och kök ligger i öppen planlösning och har ett fint ljusinsläpp från ett spröjsat fönster som vetter mot föreningens grönskande innergård. Köket erbjuder gott om förvaringsmöjligheter bakom vita skåpluckor samt arbetsyta på köksbänken som avgränsar mot vardagsrummet. Den maskinella utrustningen består av en gasspis, elugn, kolfilterfläkt, kombinerad kyl och frys samt diskmaskin.

Vardagsrummet inrymmer gott om plats för såväl soffa med tillhörande möblemang samt matbord invid fönstret med plats för 4-8 personer. En inbyggd garderob ger ytterligare förvaringsmöjligheter. Härifrån nås sovrummet via en vacker skjutdörr och här inne ryms utan problem en större säng (i dagsläget står här en 1.20-säng). Även här ger ett spröjsat fönster utsikt mot den lugna innergården och ytterligare en inbyggd garderob ger förvaringsmöjligheter.

En lägenhet som passar utmärkt för antingen en person såväl som ett par som vill ha nära till allt och bo på en av Vasastans bästa adresser. Här bor du på en lugn adress och runt hörnet når man flertalet mysiga kvarterskrogar. Rörstrandsgatan och även Odenplan ligger en kort promenads avstånd bort liksom Vasaparken. Här bor du i en av Vasastans bästa tvåor!