BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Björknäs - Saltsjö-Boo

Kocktorpsvägen 63A

  • 6 rum och kök
  • 175 kvm
  • Såld
  • 6021
  • 265
  • 11770
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkomna till en villa på totalt 213 kvm (boyta 175 kvm + biyta 38 kvm)  mitt bland Björknäs lummiga villagator. Här bor man i ett hem som totalrenoverades i sin helhet 2016. Alla rum är smakfullt utförda och i en stil som håller i många år framöver. Totalt finns fyra sovrum, tre toaletter och härliga sällskapsytor. Hemmet har även ett stort isolerat varmgarage med direkt ingång till huset.

Hemmets hjärta utgörs av den stora köksön i det stora och ljusa rummet på villans övre plan. Runt köksön samlas man gärna för att laga mat och umgås. Vardagsrummet ligger i öppen planlösning och flera dörrar leder ut till den generösa altanen som omsluter huset på två sidor. Här kan man följa solen från morgon till kväll och en markis ger skugga när så behövs. 

Master bedroom är en vilsam dröm med direktaccess till ett eget badrum med dubbla handfat och dusch. Från master bedroom har man även utgång till en balkong i sydostläge, samt mycket god plats för kläder i de många garderoberna. En tjock heltäckningsmatta ger en omhuldad känsla.

På entréplan finns ytterligare ett sällskapsrum som har en vackert rundad murad öppen spis. Ett perfekt rum att samlas om vinterkvällarna och se på film eller njuta av elden. Tvättstugan är ljus och rymlig och i anslutning ligger en relaxavdelning. Här finns idag dusch och allt är förberett för att installera en bastu bredvid. En glasad altandörr leder ut till husets sida. Praktiskt om man vill hänga tvätten ute. På entréplanetet är vidare två av villans fyra sovrum belägna.  

Hela hemmet har vattenburen golvvärme kopplat till bergvärme. Öppet fiber finns anslutet.

En prydlig uppfart med snygg belysning och stenläggning leder upp till villan. Tomten är stor och lekvänlig, belägen i två nivåer med en mjukt sluttande slänt mellan. Gräsmattan är rejäl och invid entrén är en rolig klätter- och träningsställning uppbyggd. Något för alla.

Välkomna på visning!

Besiktningsprotokoll kommer att läggas upp här på fredag eftermiddag, den 25 september.