BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Älvsjö centrum

Prästgårdsgränd 12 3tr

  • 2 rum och kök
  • 63 kvm
  • Såld
  • 8201
  • 736
  • 3158
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna verkligen smakfullt renoverade lägenhet med en fin layout som bjuder in till ett socialt liv med familj och vänner. En riktigt fin lägenhet som renoverats 2015 i populära Älvsjö centrum, en fin balkong i bra läge utan insyn och med grönskande trädkronor som granne - välkommen på visning!

Här möts man av en modern planlösning med god balans mellan de sociala ytorna och de mer privata rummen. Lägenheten har en stor härlig balkong och här kan man i lugn och ro njuta av solen och sommaren. Generösa fönsterytor i kombination med den utmärkta planlösningen skapar en ljus och luftig atmosfär. Lägenheten har en genomtänkt standard med stilrena färg- och materialval. Ett boende att trivas i året runt!

VARDAGSRUM
Rymligt vardagsrum med en hemtrevlig atmosfär och mycket bra möblerbarhet där man på ett naturligt sätt får plats för både soffgrupp och övrigt möblemang. Generösa fönster ut mot grönskande trädkronor och solens strålar under stora delar av dagen skänker en behaglig känsla i vardagsrummet. Ekparkett på golvet vilket det är genomgående. Målade väggar. 

KÖK
Ett fint och stilrent kök med fokus på matlagning och umgänge från 2015. Bra med plats för matbord och trivsamma måltider, stilrena färgval och bra förvaringsmöljigheter. Ett kök var funktionaliteten står i centrum - mästerkocken har verkligen plats för att briljera. Köksutrustningen består av kyl/frys, ugn, diskmaskin, micro, spishäll samt en spisfläkt. 

SOVRUM
Rofyllt sovrum utan insyn. I rummet finns gott om plats för såväl dubbelsäng som övrigt passande möblemang. Plats finns för garderober om så önskas. Ljusa rogivande färgval. 

BADRUM
Utmärkt badrum från 2015 med dusch, handfat, wc, tvättmaskin vilken lämnas. 

HALL
Välkomnande rymlig hall med mycket bra avhängningsmöjligheter och gott om förvaring om så skulle önskas. Ingång till suverän klädkammare som rymmer det mesta.

FÖRRÅD
Till lägenheten hör ett bra förråd.