BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm- SoFo

Närkesgatan 2

  • 3 rum och kök
  • 70 kvm
  • Såld
  • 8421
  • 1116
  • 8516
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkomna till en vacker 20-tals lägenhet med genomgående planlösning mitt på Nytorget. Här finner ni en fantastisk balkong belägen mot innergården samt en väldigt fin och fungerande öppen spis. Vackra originaldetaljer så som högt i tak, fönster med djupa nischer, spegeldörrar och serveringsskåp. Fantastisk rymd i lägenheten och ljusinsläpp från två väderstreck. Detta är en perfekt trea med optimalt läge invid Nytorget!

Ni välkomnas in genom hallen med plats för avhängning och skoförvaring. Hemmets inre hall blir en förlängning av köket och vardagsrum, här njuter ni framför den fungerande öppna spisen under vinterhalvåret. I dagsläget står här ett matbord för cirka 6-8 personer.

Köket är charmigt och genomtänkt med ljusgråa skåpsluckor, helkaklad vägg som stänkskydd och gott om arbetsytor. Den maskinella utrustningen består av diskmaskin, gasspis, ugn, fläkt samt kyl och frys.

Vidare in till ett ljust vardagsrum med utgång till balkongen. Gott om plats för en stor soffgrupp med tillhörande möblemang. En inbyggd garderob ger förvaringsmöjligheter. Balkongen vetter mot österläge, och rymmer både sittplatser och planteringar.

Bostaden har två väldisponerade sovrum med plats för säng, nattduksbord och extra byrå för förvaring.

Ett modernt och fräscht badrum med vitt kakel på väggarna samt mörkt klinkergolv. Inredningen består av tvättmaskin, badkar, handfat, spegel, spegelskåp, handdukstork samt wc.

Till lägenheten hör nyttjanderätt till ett källarförråd.

Brf Kålroten 8 är en välskött och populär förening. Föreningen har många renoveringar bakom sig, samt många dolda tillgångar i form av fem hyresrätter, 13 lokaler och ett garage.

På Närkesgatan bor du på en lugn sidogata intill Nytorget och har nära till SoFo:s stora utbud av restauranger, caféer, barer och butiker. I närheten finns flera stora grönområden och promenadstråk runt Sofia kyrka, Vitabergsparken och Hammarby kanal. En kort promenad bort når du Skanstull och Ringens köpcentrum och även Eriksdalsbadet som under sommaren har utomhusbad. Flertalet badplatser finns även längst Årstaviken. Känner du någon gång för att lämna Södermalm ligger tunnelbana Medborgarplatsen samt Skanstull endast en kort promenad bort. Flertalet busslinjer nås i närområdet.

- Balkong mot innergård
- Öppen spis
- Genomgående planlösning
- Mitt på Nytorget
- Välskött förening