BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Eriksvik

Enbacken 18C

  • 4 rum och kök
  • 80 kvm
  • 4.295.000 kr / Såld

Beskrivning

-Accepterat pris kontakta mäklaren för visning-

Milsvid utsikt över trädtoppar, Sågsjön, Abborrträsk och inte minst boo kyrka som måste upplevas på plats, nyproducerat 2019 med exklusiva materialval, komfortvärmda golv i samtliga rum, egen altan med lyxigt utomhuskök som går varmt av pizzabakande under de många sköna sommarkvällarna, beläget som ett örnnäste på Eriksviks absolut högsta punkt.
Vad mer kan man önska?

Välkommen till Enbacken 18C och denna sagolikt fina 4:a om 80kvm!
Här disponerar du över en välplanerad och ljus fyrarummare där komfort står i fokus. Öppet och stort vardagsrum/kök som rymmer det stora sällskapet där betagande stora fönsterpartier ramar in den till synes ändlösa naturen nedanför. Köket är fullt maskinellt utrustat samt smyckas av specialbeställd mässingsplåt som väggpanel och blandare från Tapwell i black chrome.
Badrummet uppfyller alla önskemål med helkaklad modern design, duschvägg med smakfulla svarta profiler, golvvärme, tvättmaskin och torktumlare samt påkostad takdusch och handfat som även här är i black chrome.
Lägenhetens tre sovrum är fördelade på; ett master bedroom som rymmer en generös dubbelsäng och erbjuder utmärkt platsbyggd förvaring samt två mindre sovrum utmärkt för barnen eller gästrum/hemmakontor. Utöver lägenhetens intärna förvaring hör ett stort förråd som ligger i en av föreningens komplementbyggnader.
De påkostade tillvalen sträcker sig längre än bara det invändiga. På parkeringen intill den fantastiska uteplatsen om ca 26kvm har säljaren låtit installera en egen laddbox för elbil. Den omnämnda uteplatsen njuter även den av lyx; ett nybyggt utomhuskök som håller vedeldad pizzaugn beställd från Italien samt inbyggd gasolgrill med gott om arbetsyta och utsikt. Det här har varit den självklara mötesplatsen för familj och vänner i sommar att njuta av solnedgången i goda vänners lag!

Hjärtligt välkommen på visning av en av Saltsjö-boos finaste pärlor!