BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Västertorp

Lugntorpsvägen 46, 3 tr

  • 2 rum och kök
  • 55 kvm
  • Såld
  • 4758
  • 1100
  • 1845
Värdera din bostad

Beskrivning

Högt upp i huset finner ni denna ljusa och trevliga 2:a om ca 55 kvm. Lägenheten erbjuder en härlig och stor balkong med sydvästläge som nås från två rum. Här bor man med närhet till både T-bana och service. Föreningen har både hiss och lediga parkeringsplatser.

Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum inbjuder till socialt umgänge och låter ljuset flöda fritt mellan rummen. Ett fint och fullt utrustat kök med moderna tillval, gott om förvaring samt mycket bra arbetsytor. Köket erbjuder även en social köksbar där flera gäster kan umgås. Det finns även gott om plats för matbord vid vardagsrummet.

Stort och ljust vardagsrum med stora fönster i två väderstreck, här ryms en stor soffgrupp, fåtölj och soffbord m.m. Från vardagsrummet når ni ut till den soliga balkongen, som under högsommaren har härliga soltimmar från ca 12:00 till 19:00. Balkongen fungerar väldigt bra som ett extra rum sommartid.

Lägenhetens sovrum är rymligt och har stora fönsterpartier. Även här ifrån nås balkongen. Det finns gott om plats för en dubbelsäng och sängbord. Rummet erbjuder förvaring i form av garderobsvägg med skjutdörrar.

Det stora badrummet ligger i anslutning till hallen. Ett helkaklat och modernt badrum med golvvärme, dusch samt en mycket praktisk tvättavdelning med förvaring ovan.