BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Fruängen

Fruängstorget 3

  • 1 rum och kök
  • 30 kvm
  • 2.100.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Bara några hundra meter från tunnelbanan i Fruängen hittar du denna fräscha och välplanerade lägenhet! Här bor man i en välskött förening alldeles intill butiker, restauranger, bibliotek, grönområden med mera.

Bostadens genomtänkta planlösning gör det enkelt att möblera och rymma soffgrupp, matbord och bokhyllor. Köket har goda förvaringsmöjligheter och dessutom en diskmaskin som underlättar vardagen.

Allrummet har ett fint ljusinsläpp och bostaden är genomgående fräsch. Lägenhetens sovalkov med det lilla fönstret ut mot resten av lägenheten är vad som gör den här lägenheten extra mysig! I sovalkoven finns lampor med dimmer, perfekt till kvällsläsningen. 

I huset finns möjlighet att slänga både hushållssopor och grovsopor. Dessutom finns ett bytesrum där man kan ställa möbler, böcker och annat som någon annan i föreningen kan ha glädje av, samt fynda saker för egen del.

På varje våningsplan finns gemensamma balkonger att nyttja året om.Hall
På våning 3 i huset nås detta fina och välplanerade hem som det bara är att flytta in i. I hallen möts du av ljuset från de stora fönstrena i allrummet. Hallen har två garderober och plats för hatt- och skohylla. Ytterdörren är en säkerhetsdörr.
På samtliga golv i bostaden, utom badrum, ligger en enhetlig parkett.

Sovalkov
I lägenheten finns en mysig sovalkov med en platsbyggd säng som är 140 cm bred! Sängen ingår vid köp. Under sängen finns gott om förvaringsutrymme. Längs ena väggen finns två hyllplan med belysning undertill med dimmer.

Allrum
Rymligt och trevligt allrum med en öppen planlösning mot köket. Här finns plats för soffgrupp och köksbord. Från fönsterpartierna har du en trevlig utsikt över grönskan utanför. En fin detalj är de bevarade fönsterbrädorna i sten. 

Kök
Ljust och trevligt kök med diskmaskin och gott om skåpförvaring! Här finns också spis och kyl/frys. Fönsterpartiet ger ett fint ljusinsläpp.

Badrum
Helkaklat badrum i ljus färgskala. Badrumsutrustningen består av toalett, tvättställ, spegel, hyllplan, handdukstork (elektrisk) och dusch. För den som hellre vill ha badkar finns det plats för det. Det finns även draget för tvättmaskin för den som vill ha en sådan.

Förråd
Bostadsrättsinnehavaren förfogar över ett rymligt förråd på källarplan, samt har tillgång till föreningens cykelförråd.