BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Gamla Enskede

Stora gungans väg 19, Etage

  • 4 rum och kök
  • 86 kvm
  • Såld
  • 2260
Värdera din bostad

Beskrivning

Kärlek vid första ögonkastet. Ibland händer det, vare sig du vill eller inte. En enda blick, en vy, ett ögonblick som förändrar allt. Här på Stora gungans väg 19 står ett pampigt hus som dessutom är i fint putsat skick. Titta upp mot fasaden så ser du ett takfönster i snedtaket. Vågat. Och fantastiskt charmigt dessutom. Och tro mig, utsidan är inget mot insidan när du får blicka rätt ut i solnedgången över föreningens underbara innergård. Till och med en mulen dag känns det ljust, vilket så klart beror på att du bor högst upp i huset, och inte har några hus som stör utsikten. Här har ett drömprojekt förverkligats fullt ut. Klokt tänkt, snyggt byggt.

En redan charmig lägenhet, med alla gamla stilmarkörer på plats har expanderat en trappa upp. Här finns lagom stora ytor och lagom många rum som alla fyller en funktion. 86 kvm fördelat på tre sovrum, vardagsrum och ett generöst kök med matplats. Bra förvaringsytor och en härlig trädgård utanför. Perfekt upplägg för familjen, eller hur?

Handen på hjärtat, har du inte någon gång drömt om att göra ett eget matlagningsprogram på YouTube? Tänkte väl det. Och voilà, här är det perfekta köket för det. Annars funkar det ypperligt även för det mer privata, vanliga familjelivet. För mer socialt än så här kan det knappast bli. Kocken har stenkoll på både grytorna, gästerna och barnen, och kan samtidigt njuta av utsikten mot trädgården. Färg- och materialvalen gör dessutom att köket smälter in fint i rummet. Väldigt modernt, väldigt snyggt. Nu kanske det är dags att slänga ut tv:n och fimpa alla sociala medier?
Det här är ett öppet hem där alla har nära till varandra. Väldigt härligt, men det kan ju också vara mysigt att dra sig undan lite lagom. Då är är det perfekt med en övervåning där ni kan ha både sovrum och lekhörna, biorum och arbetsdel. Rummen som säkert kommer att byta funktion många gånger genom åren, och det är helt ok!

Föreningens fina trädgård är platt som fredagspizzan, men inte rund. Här är det rättvist att spela fotboll, kubb och krocket. De planterade fruktträden står inte i vägen för hopp och lek på något sätt. Det gula huset på lekplatsen är en kopia av Stora Gungans Krog som låg här för 100-år sedan, men som flyttats till Skansen och finns att skåda där. Gänget som har gjort Junibacken hade också ett finger med i spelet när det kom till att designa det hela.

Varmt välkomna på visning!