BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm

Brännkyrkagatan 92

  • 1 rum och kök
  • 25 kvm
  • Såld
  • 9289
  • 915
  • 2687
Värdera din bostad

Beskrivning

På en lugn återvändsgata finner ni denna ljusa 30-tals etta där varje kvm kommer till sin fulla rätt. Genomgående i väldigt fint skick med nylagda golv i massivt furu, nymålade väggar, välplanerat kök med fönster, luftigt rum med en naturlig plats för säng med tillhörande möblemang och matbord intill det stora fönstret. Badrum utrustat med dusch, WC och handfat. Bostaden är belägen i högt läge på våning 1 med söderläge som skapar ett härligt ljus. Till lägenheten hör ett vindsförråd.

Föreningen är välskött, äger marken och har många renoveringar bakom sig. Föreningen har många dolda tillgångar i form av tre hyresrätter samt två lokaler. Två trevliga innergårdar får brukas av medlemmarna.

Här bor du på ett mycket lugnt men ändå centralt läge med Zinkensdamms, Mariatorget och Hornstulls stora utbud av restauranger, barer och butiker alldeles runt knuten. Runt knuten ligger vackra Skinnarviksparken med svårslagen utsikt över Stockholm. Goda kommunikationer med Zinkensdamms tunnelbana ett stenkast från porten samt flertalet busslinjer väldigt nära. För dig som enkelt vill ta dig till Arlanda så ligger Södra Stations Pendeltåg i närheten. Runt knuten ligger bland annat populära populära kvarterskrogen Pane Vino, Mahalo och Häktet.

- Fina 30-tals detaljer bevarade
- Seperat kök från vardagsrum
- Förening äger marken samt har många dolda tillgångar i form av fyra hyresrätter och två lokaler
- Lugnt och ostört läge på föreningens innergård
- Zinkensdamms T-bana precis runt knuten och Mariatorget några minuters promenad bort

Varmt välkomna på visning!