BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Björnberget - Kummelnäs - Saltsjö-Boo

Björnbergsvägen 25B

  • 5 rum och kök
  • 133 kvm
  • Såld
  • 6854
  • 1032
  • 8887
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till ett rymligt parhus i tre plan, byggt 2016. Hemmet är beläget i villaidyllen i Björnberget, Kummelnäs - ett stenkast från Sågsjön och med naturen inpå knuten, men ändå i ett ”nära” läge. Den egna generösa trädgården inbjuder till lek på den plana gräsmattan och häng på den stora terrassen med sol från tidig morgon, till sen kväll. 

Detta stiliga hem badar i ljus då merparten av rummen har spröjsade fönster från golv till tak. I de luftiga rummen samsas smakfulla detaljer så som vackra parkettgolv, genomgående vitmålade väggar och infällda spotlights och detaljer i Carreramarmor. Känslan är sober och vilsam.

På entréplan samsas kök och vardagsrum i öppen planlösning. Köket går i klassisk tidlös stil med tjocka bänkskivor i Carreramarmor och rostfria vitvaror. Pardörrar öppnar upp till den stora altanen med två eldrivna markiser utanför. En trappa upp är tre sovrum och ett härligt badrum belägna. Badrummet på detta plan för tankarna till ett bättre hotell. Golv och väggar klädda i Carreramarmor, både dusch och inbyggt badkar och en bred tvättställskommod gör detta till rum där man väldigt gärna dröjer sig kvar länge.

Vindsplanet är möjligheternas plan där användningsområdena är många. Detta kan vara ett härligt lyxigt master bedroom, ett allrum med tv-soffa eller barnens lekrum. Snedtak med takkupor och takfönster gör det stora rummet ljust och luftigt även om takhöjden är delvis lite lägre här.

Parhuset är ett av åtta likadana i en trevlig bostadsrättsförening. Här trivs verkligen trivs familjer med barn i alla åldrar. Man har alla fördelarna med att bo i ett eget hus och egen trädgård, men slipper betala kostnader såsom bl. a. lagfart och pantbrev.

Hela framsidan är fint stensatt och tonvikt har lagts vid vackert infälld belysning som gör även den mörka månaderna till en fröjd. Även i den stora trädgården på hemmets baksida är det vackert och diskret belyst; underifrån på en stor ek, vid en bergshäll och vid häcken mot grannen. Det gör att man får ett djup i trädgården och en vacker utsikt även om vinterhalvåret. Hela trädgården är mycket välskött med sin stora, gröna gräsmatta, köksträdgård med upphöjda planteringslådor, samt perennrabatter bakom kanter i korrugerad plåt.

Invid ytterdörren finns ett 6 kvm stort isolerat förråd och ett 4 kvm oisolerat förråd. Dessa rymmer massor av förvaring, barnvagnar med mera.

Välkomna att uppleva detta härliga hem!