BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Kalvövägen 19

  • 128 kvm
  • Såld
  • 7821
  • 664
  • 6359
Värdera din bostad

Beskrivning

SNYGGT enplanshus med lugn, tyst och soligt läge i populära Krokhöjden

Välkomna till ett härligt enplanshus med lugn, tyst och soligt läge i populära Krokhöjden. Detta hem ligger sist på gatan vid vändplan och har trädgården mot sydväst. Känslan är avskild då tomten ligger lite högra än omgivande grannar och grönskan skyddar mot all insyn.

Villan har en öppen, trevlig planlösning och är i ett mycket fint skick. En snygg braskamin sprider myskänsla åt både vardagsrum och kök. Köket är modernt men en köksö i mitten och en trevlig plats för matbord invid fönster mot husets entrésida. I vardagsrummet som ligger i vinkel vetter stora fönster mot den privata baksidan.
 
Planlösningen är mycket funktionell med ett separat stort och härligt master bedroom i en del av huset. Här finns fantastik klädförvaring bakom snygga skjutdörrar utmed en hel vägg. I andra änden av villan ligger tre sovrum av god storlek samt ett badrum med badkar. Köket utgör centrum. Vidare finns en modern och praktisk tvättstuga/duschrum med toalett.

Garagelängan innehåller utöver ett litet garage, även ett förråd och ett mycket bra gästrum/tonårsrum/hemmakontor. Allt är väl omhändertaget, ljust och fräscht. Fiber finns inkopplat.

Detta är ett perfekt hem för familjen som söker en villa i ett lugnt och barnvänligt område men nära till allt. Villan passar även den äldre generationen som vill bo i ett plan, lättskött och med en fin och skyddad trädgård.

Krokhöjden är tryggt, tyst och lugnt. Man har nära till Orminge centrum där alla vardagsbestyr kan uträttas. Området ligger även granne med ett stort naturområde med fantastiska promenadvägar och badvänliga Glasbrukssjön. Motorvägsbussar tar dig direkt till Slussen då drygt 20 min.