BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm

Tjurbergsgatan 27 E ÖG

  • 3 rum och kök
  • 68.5 kvm
  • Såld
  • 14576
  • 1580
  • 4352
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till en mycket väldisponerad och genomgående 3:a om ca 68,5 kvm på Tjurbergsgatan!

Här bor du i en social och välplanerad bostad med egen uteplats som gör sig allra bäst på vår och sommarhalvåret. 

 

Bostaden är placerad med ett lugnt och ostört läge mot föreningens gård och har en stor uteplats som utan tvekan är bostadens hjärta. Här finns plats för matgrupp och loungdel för soliga mornar samt mysiga middagar. Uteplatsen är placerad längst in mot gården, få personer som passerar.

 

När du stiger in i bostaden välkomnas du av en rymlig hall med gott om avhängning i direkt anslutning samt förvaringsmöjligheter i form av flertalet garderober Hallen leder dig vidare till alla övriga rum. Vardagsrummet samt kök har fönster högt upp mot gatan. Vardagsrummet är väldisponerat och här ges plats för större soffgrupp, TV-möbel samt ytterligare möblemang som kan efterfrågas. Här bor du med en öppen planlösning mot köket och med plats för matgrupp som delar av rummen på ett naturligt sätt. I köket återfinns all maskinell utrustning som efterfrågas i ett modernt boende så som diskmaskin, en stor kyl och frys med ismaskin, integrerad ugn och micro samt generöst med förvaringsutrymme. 

 

Sovrummen som ligger i anslutning till hallen vetter mot gården och den stora uteplatsen. Den ena sovrummen ger plats för dubbelsäng med nattduksbord samt ytterligare möblemang som kan efterfrågas. Även här finns bra med förvaring i form av garderobsvägg. Från detta rum nås uteplatsen genom en glasdörr som släpper in gott om ljus. Det mindre sovrummet passar perfekt som barnrum eller arbetsrum. Här finns plats för säng, skrivbord, garderober och övrigt möblemang.

 

Det stora badrummet är placerat med entré från hallen och när helkaklat med vita kakelplattor på väggarna samt grått klinker på golvet. Utrustat med jacuzzi, förvaring, wc, kommod, golvvärme med handfat och spegelskåp samt tvättmaskin.

 

Hiss ner direkt till garaget nås i detta hus.

 

På Tjurbergsgatan bor man på ett mycket eftertraktat läge med såväl T-bana skanstull och gröna linjen, samt pendeltåg från Södra station ca 10 minuters promenad bort. Här i området kryllar det av trevliga restauranger, barer och kaféer. Runt hörnet finns även matbutiker, gym och skolor. Strax utanför dörren ligger Skånegläntan samt Skanstull köpcentrum, Medborgarplatsen och SOFO. 

 

Varmt välkomna!