BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Sätra

Kungssätravägen 18, 6 tr

  • 2 rum och kök
  • 40 kvm
  • 2.100.000 kr / FAST PRIS

Beskrivning

Varmt välkomna till denna optimalt planerade och moderna 2:a högt upp i huset (våning 6 av 7) med en härlig balkong. Detta är en välplanerad lägenhet som har tagit vara på varenda kvadratmeter och som passar perfekt för singeln såväl som för paret. Högst upp i fastigheten når ni till den stora gemensamma takterrassen med bl.a. två spa-pooler, soldäck och pampig utsikt som ger en glimt av Mälaren. Föreningen har även en gemensamhetslokal med övernattningsmöjligheter. Gångavstånd till T-bana och nära till naturreservat samt strand.

Utanför ingången till lägenheten finns det plats för sittbänk alternativt stolar och bord där man kan njuta av eftermiddagssolen samt se solnedgången hela vägen tills den når trädtopparna.

Bostaden har en luftigt och socialt vardagsrum med goda sällskapsytor. Här finns det gott om plats för soffa, soffbord och TV-bänk. Planlösningen mellan kök och vardagsrum är öppen och luftig med ytor som fungerar utmärkt för matbord att samlas kring för trevliga middagar. Köket är modernt inrett med ljusa skåpsluckor och svart kakelvägg, diskmaskin samt kyl/frys är från Bosch. Snyggt golv i ekparkett.

Vid innerhallen finner ni bra utrymmen för både kläder och förvaring. Här finns det gott om plats för garderober. Även här ligger det rymliga och helkaklade badrummet med golvvärme och en Bosch kombi tvättmaskin/torktumlare.

Lägenheten erbjuder ett ljust och stort sovrum där det utan problem ryms en dubbelsäng och två sängbord. Önskas det finns det gott om plats för extra förvaring eller ett skrivbord. Från sovrummet når ni ut till den härliga balkongen med morgonsol samt trevlig utsikt. Balkongen fungerar väldigt bra som ett extra rum sommartid.

Varmt välkomna på visning!

- Socialt och kvadratsmart boende
- Balkong
- Bra förvaringsmöjligheter
- Sovrum med plats för dubbelsäng
- Välplanerat kök med gott om arbetsyta
- Bekvämligheter såsom kombi tvättmaskin/torktumlare
- Oslagbar gemensam takterrass med 2 st bubbelbad och soldäck
- T-bana i närheten av fastigheten

Föreningsinfo

Upplåtelseform och byggnad

Bostadsrätt - Lägenhet. 2 rum och kök varav 1 sovrum. Föreningen Brf Kungsterrassen.

Ekonomi, månadsavgift

Pris 2.100.000 kr / FAST PRIS. Månadsavgift 2 541 kr (Värme, vatten ingår).

Driftskostnad

Totalt 500 kr/mån (6 000 kr/år) varav el 300 kr/mån, försäkring 200 kr/mån. Antal personer: 1. Driftkostnaderna är uppskattade.

Byggnadsår
2013/2014

Förening
Brf Kungsterrassen består av 72 st bostadsrätter och är en äkta bostadsrättsförening. Högst upp i huset ligger en gemensam takterrass som erbjuder grillmöjligheter, soldäck och två stycken spabad. Spabadet är öppet ca 6 månader per år. I anslutning till takterrassen ligger även en gemensamhetslokal med ett stort kök och ett gästrum med WC/dusch. Denna lokal kan hyras och är perfekt för privata fester/kalas.

Genomförda renoveringar
2015 - Asfaltering av parkeringsplatser

Kommande
avgiftsförändringar
Ingen planerad avgiftshöjning.

Gemensamma utrymmen

Det finns ett tillhörande förråd till lägenheten ute vid balkongen. I föreningen finns cykelförråd (plan 0 och 2), barnvagnsrum (plan 1), rullstolsförråd (plan 1) och återvinningsstation delas med huset bredvid, Kungssätravägen 14. Den ligger på andra sidan om kyrkan. Föreningen har även en övernattningslägenhet som får användas av föreningens gäster.

Hushållsel i föreningen
Föreningen har ett gemensamt elavtal för att medlemmarna ska få ett lägre pris. Kostnaden baseras på föregående årsförbrukning och avläses/justeras mot faktisk förbrukning. Elen läggs sedan på månadsavgiften en gång per kvartal.

Bilplats
Det finns 19 parkeringsplatser på gården för uthyrning (600 kr/mån). Inga platser är för närvarande lediga.

TV och Internet
Ansluten till kabelnät, leverantör: Bredbandsbolaget
Föreningen har ett obligatoriskt tillägg i månadsavgiften för både TV-basutbud och Internet (250 Mbit/s). Detta kostar varje medlem 264 kr/mån extra utöver månadsavgiften.

Föreningen tillåter delat ägande
Föreningen tillåter juridisk person, om styrelsens ledamöter godkänner det och förenas med villkor. Föreningen godkänner delat ägande med valfri andelsfördelning.

Överlåtelseavgift
1 163 kr. Betalas av köparen.

Pantsättningsavgift
465 kr/pant betalas av pantsättaren.

Övrigt
Lägenheten är enligt lägenhetsförteckningen 1 rum och kök. Idag disponeras lägenheten som 2 rum och kök.