BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Ekudden

Ekgränd 1, 11tr

  • 3 rum och kök
  • 83 kvm
  • Såld
  • 4649
  • 688
  • 3204
Värdera din bostad

Beskrivning

Högt belägen med milsvid utsikt - Gavelläge med ensam balkong på sitt våningsplan - Öppen och modern planlösning - Fantastiskt ljusinsläpp - Generös klädkammare om ca 5 kvm - Lättillgängligt förråd och garage genom hiss precis utanför dörren

Milsvid utsikt åt öst, väst och syd! Fantastisk vattenkontakt med Järlasjön och blott ett stenkast till all service och kommunikationer man kan behöva i Sickla köpkvarter!
På elfte våningen hittar du denna exemplariska gaveltrea om 83 kvm, helt befriad från insyn och med inglasad balkong åt sydöst. Från lägenhetens samtliga sju fönster möts man av Nackas lummiga natur som ramas in och blir en del av upplevelsen i bostaden. Här disponerar du över två bra sovrum med ingång från hallen med plats för dubbelsäng och förvaringsmöbel. Från hallen har du även access till lägenhetens rymliga klädkammare. Badrummet är helkaklat och utrustat med dusch samt tvättmaskin och torktumlare under arbetsbänk. Den generösa sociala ytan har du i vardagsrummet som går ihop med köket i en öppen planlösning med endast en pelare för kyl och frys som separation mellan de två rummen.

Från vardagsrummet når du den helinglasade balkongen där förmiddagssolen bjuder ut till både frukost och lunch. Här är utsikten magisk och måste upplevas på plats!

Allt detta görs endast bättre av att du når lägenheten bekvämt med hissen som går från garaget och hela vägen upp!

Välkommen på visning!