BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Solberga - Hägersten

Kristallvägen 143

  • 1 rum och kök
  • 27 kvm
  • Såld
  • 7415
  • 848
  • 6855
Värdera din bostad

Beskrivning

På Kristallvägen 143 väntar den här underbara och perfekt planerade lägenheten med egen entré och uteplats! 27 ytterst välplanerade kvadratmeter med goda förvaringsmöjligheter, stambytt badrum, kök med fönster och ett ljust rum med utsikt över grönskan utanför.

Föreningen är omtyckt och fastigheten är belägen på en återvändsgata som kantas av grönska. Ca 200 meter bort finns en busshållplats som trafikeras av linje 142 som bland annat tar dig till Telefonplan på några få minuter. 

Här bor du med ca 10-15 min gångavstånd till Telefonplan och med goda bussförbindelser till Älvsjö och Telefonplan. På Telefonplan finns flertalet restauranger, bland annat populära Landet, Konstfack och bra allmänna kommunikationer i form av T-bana och bussar. Även Älvsjö torg erbjuder gott om serviceutbud, bland annat restauranger, caféer, matbutik och gym.

Uteplats
Den egna entrén och uteplatsen ger bostaden mycket karaktär. På vardera sida om ytterdörren finns det plats för olika sittgrupper och självklart en massa växter. Trevligt läge med utsikt över grönskande träd. Under sommarhalvåret skiner solen här från tidig dag fram till ca kl. 14.

Hall
Hallen är ljus och trivsam och har snygga platsbyggda hyllplan och skåp med gott om plats för att hänga av ytterkläder. Från hallen finns en dörr som ansluter till källaren och bostadsrättsinnehavarens förråd.

Kök
Litet men riktigt charmigt och funktionellt pentry med ett fönster som släpper in ljus och möjliggör vädring, på den fina fönsterbrädan i sten finns plats för färska kryddväxter. De fina 50-talsluckorna är bevarade, vilket uppskattas av många. Här finns spis och kyl med frysfack.

Rum 
Förmiddagssolen strömmar in genom fönstret och gör rummet riktigt trivsamt. Ostört läge med utsikt över alla träd utanför. Här finns plats för säng, nattduksbord, soffa, tv och matbord.

Badrum 
Stambytt och fräscht badrum utrustat med handfat, spegel, dusch och WC.

Klädkammare
Den uppskattade klädkammaren har hyllplan och hängare som förenklar klädförvaringen.