BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Fredhäll - Kungsholmen

Stagneliusvägen 43 7tr

  • 1 rum och kök
  • 31 kvm
  • Såld
  • 9600
  • 1968
  • 4923
Värdera din bostad

Beskrivning

Nu erbjuds en unik möjlighet att förvärva ett riktigt drömboende på bästa adress i Fredhäll. Här bor du högst upp i huset med en fantastisk och milsvid utsikt med en stor balkong. Lägenheten är otroligt välplanerad och har ett underbart ljusinsläpp med Mälarens vatten och populära badklippor runt hörnet dörren. Skuldfri förening med låg avgift!

Väl inne i lägenheten möts du av en underbart luftig och inbjudande känsla tack vare de stora fönsterpartierna och den makalösa utsikten i bakgrunden. Genuint, hemtrevligt och med en välbehållen charm. Modernt kök, allrum med bra ytor för sovdel, matplats och vardagsrum.  Rymlig och härlig balkong med oslagbara utsikt. Stambytt och helkaklat badrum utrustat med tvättmaskin.

Attraktivt område som bla erbjuder populära badklippor, grönskande natur och rogivande promenadstråk längs med vattnet. Utmärkta kommunikationsmöjligheter med Kristinebergs tunnelbanestation inom några minuter gångavstånd samt buss 59 och 61 som snabbt tar dig till Fridhemsplan och City.

Sammanfattningsvis ett välplanerat och ljust hem med stora fönsterpartier och en magnifik utsikt samt stor balkong, måste upplevas på plats. Varmt välkommen på visning!

- Fantastisk utsikt
- Skuldfri förening med låg avgift
- Bästa adress i Fredhäll
- Högt upp i huset
- Stor balkong
- Öppen och luftig med stora fönsterpartier
- Härligt ljusinsläpp
- Modernt kök
- Bra förvaringsmöjligheter genom inbyggda garderob
- Helkaklat och stambytt badrum 2005 med tvättmaskin
- Bra kommunikationen med Kristinebergs T-bana
  och bussar ett par minuter bort