BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Östermalm / Gärdet

Skeppargatan 73, vån 6

  • 2 rum och kök
  • 50 kvm
  • Såld
  • 11541
  • 288
  • 5535
Värdera din bostad

Beskrivning

Högt upp med inglasad balkong i sydost-läge och låg avgift, ligger denna optimala pärla i stambytt fastighet med stort garage invid Fältöversten och Karlaplans tunnelbana. Bredband är inkluderat i avgiften.

Vi tar oss med hiss upp till bostaden och stiger in i en ljus och öppen hall med inbyggd, rymlig garderobsvägg för maximal förvaring. Från denna yta når vi bostadens samtliga rum, vilket skapar en inbjudande känsla av rymd samt bidrar till en social stämning. Bostadens samtliga fönster ligger i fil med ett härligt sydvästläge, vilket genererar vackra ljusinsläpp allt igenom. Lättmöblerat sällskapsrum med vackert parkettgolv som med fördel rymmer både större matbord och soffgrupp. Vidare in i köket erbjuds vi här ljusa ytskikt, plats för mindre matbord samt bekvämligheten av diskmaskin. Härifrån nås även lägenhetens pärla - den stora inglasade balkongen som under sommarens både varma och svalare månader blir ett självklart uterum! Här har vi dessutom en tillhörande elektronisk markis för soliga dagar. Från hallen nås det nyligen stambytta badrummet, med golvvärme, infällda spotlights, badkar samt tvättmaskin. Det generösa sovrummet har plats för både dubbelsäng, inbyggda garderober samt eventuellt önskad kontorsplats. 

Tack vare det höga och öppna läget mot Skeppargatan bor vi här ostört och insynsskyddat! Solid förening med god ekonomi och alla stora renoveringar utförda. Dessutom finns här garage som för medlemmarna kan hyras för det mycket förmånliga priset 1250 kr. Till lägenheten hör även ett källarförråd. 

- Stor balkong i sydost
- Högt läge i huset utan insyn
- Omedelbar närhet till Karlaplan och Fältöversten
- Låg avgift med bredband och kabel-tv inkluderat
- Garage, ca 1250 kr för en singetplats
- Nyrenoverat, stambytt badrum med tvättmaskin och badkar
- Social planlösning 
- Bra förvaring i inbyggda garderober
- Stor, nyrenoverad hiss 
- Källarförråd

Varmt välkomna på visning av denna östermalmstvåa med stor potential! Skeppargatan 73 nås via innergården, ingång från Strindbergsgatan 38.