BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Finnboda

Finnboda varvsväg 12A

  • 3 rum och kök
  • 88 kvm
  • Såld
  • 10586
  • 754
  • 3716
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen hem till detta unika boende i Finnboda. Här bor du en lyxig etagelägenhet med radhuskänsla i Docklands K-märkta industrilokaler. Lägenheten är en 3a med kök (möjliga 4a) om 88 kvadratmeter, fördelat på två plan i en unik etagelägenhet.

Lägenhetens planlösning i två plan ger en radhuskänsla med privat ingång från den öppna innergården och två uteplatser med söderläge och sydvästläge med sjöglimt. Lägenhetens stora fönster sträcker sig över båda våningsplanen ger en modern och unik karaktär. Lägenheten har ett vackert kök med vita luckor, stänkskydd i glas, bänkskiva i rostfritt och vitvaror såsom inbyggnadsugn, mikro, fläkt, hel kyl och frys samt integrerad diskmaskin. Bra arbetsytor och förvaring. Bostaden erbjuder två stora sovrum på övervåningen med möjlighet till att skapa ytterligare ett mindre sovrum/arbetsrum (se alternativ planlösning). Lägenhetens master bedroom har fantastiskt ljusinsläpp via de stora fönstren och här ryms dubbelsäng och förvaring. Det andra sovrummet rymmer stor säng, har bra förvaringsmöjligheter och har en fransk balkong mot den trevliga innergården. Även vardagsrummet är stort och rymligt och har fantastiskt ljusinsläpp från de magiska fönstren som sträcker sig mellan de två planen. Här ryms stor soffa och tv-möbel. Lägenheten har två helkaklade badrum i svart och vitt, dubbla duschar, toalett, handdukstork samt tvättmaskin och torktumlare med praktisk arbetsbänk och överskåp. 

Området i Finnboda hamn har ett högt historiskt värde och här blandas moderna hus, strandpromenad längs kajen, service och närhet till skärgården med charmiga industribyggnader. Möjlighet till båtplats i närområdet finns genom Finnboda båtklubb, Svindersviks båtklubb och Segelsällskapet Gäddviken. I det angränsande området Saltsjöqvarn finns det tillgång till flera restauranger såsom populära Boule och Berså. Elite Hotell Marina Tower i närområdet har dessutom Sturebadet SPA-avdelning och gym.